Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Personenalarmering van Careaz

Wilt u er zeker van zijn dat er snel hulp komt als dat opeens nodig is? Dan biedt personenalarmering van Careaz uitkomst. Met één druk op de knop bent u 24 uur per dag, 7 dagen per week verzekerd van professionele hulp binnen 30 minuten. Een veilig gevoel voor u en uw omgeving.

Hoe werkt personenalarmering?
Personenalarmering komt tot stand door een alarmeringstoestel en een draadloze zender. U heeft alleen een stopcontact en een telefoonlijn nodig. De draadloze zender draagt u als ketting of om uw pols. In geval van nood drukt u op de alarmknop. Zo ontstaat er een spreek/luisterverbinding met de meldcentrale. Uw gegevens verschijnen op de computer. Zelfs wanneer u buiten bewustzijn raakt, weten wij wie u bent en is professionele hulp onderweg. De medewerker van Careaz komt binnen met een geprogrammeerde sleutel van het zeer veilige iLOQ-systeem dat wij in uw bestaande slot kunnen plaatsen óf met uw huidige sleutel uit een beveiligd sleutelkastje naast uw voordeur.

Wat zijn de kosten?
De kosten van de alarmering van Careaz zijn voor uw eigen rekening. U kunt met de consulenten van Careaz contact opnemen voor de tarieven. Soms komt de aanvullende zorgverzekering u tegemoet in de kosten, dus dat is het navragen zeker waard.

  Direct naar Personenalarmering van Careaz

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Aalten, Berkelland, Oost Gelre, Winterswijk
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar zorgorganisatie
  Voorwaarden

  Heeft u nog geen zorg van een andere zorgorganisatie? Dan kunt u personenalarmering van Careaz afnemen. Een indicatie is niet nodig en uw medische achtergrond speelt geen rol. Al wel zorg bij een andere zorgaanbieder? Informeer daar dan naar de mogelijkheden.

  Careaz

  Persoonlijk, dichtbij en vertrouwd
  Careaz is een zorgorganisatie in het oosten van de Achterhoek die vanuit kleinschaligheid en lokale betrokkenheid ondersteuning biedt op de terreinen wonen, welzijn, zorg en dienstverlening bij ouderen thuis of zo dicht mogelijk bij huis. Bijdragen aan het levensgeluk van mensen met een kwetsbaar brein, lichaam en/of sociaal netwerk enerzijds en het werkplezier van medewerkers anderzijds, staan bij ons voorop.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.