|  | 

Personenalarmering Nijmegen

Personenalarmering NijmegenEen ongeluk zit in een klein hoekje; struikelen in de kamer, niet meer op kunnen staan en uren op de grond liggen wachten tot iemand je hoort of vindt. Kies daarom voor een veilige oplossing; met één druk op de knop dag en nacht hulp inroepen. Dat kan met Personenalarmering van Sterker sociaal werk.

Hoe werkt personenalarmering? U heeft een vaste telefoonaansluiting. U krijgt een draadloos zendertje met een alarmknop. Ook plaatst Sterker een alarmtoestel bij u in huis. De zender draagt u altijd om uw hals of pols. Als er iets gebeurt, is een simpele druk op de alarmknop van het zendertje voldoende om dag en nacht hulp in te schakelen. Het alarmapparaat legt direct contact met iemand van de Meldkamer, of wanneer u kiest voor Burenhulp ZEKER direct met één van uw eigen contactpersonen.

Er zijn twee soorten personenalarmering:

 • Burenhulp ZEKER (opvolging door familie of buren)
 • Professioneel (opvolging door wijkverpleegkundigen).
  Direct naar Personenalarmering Nijmegen

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nijmegen
  Eenmalige kosten
  € 49,50
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Ja
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar eigen netwerk (sociaal alarm), Naar professionele alarmcentrale
  Alarmopvang
  Eigen netwerk, Thuiszorgorganisatie
  Aanvullende functionaliteiten
  Kan gedragen worden onder de douche, Doorlopende controle op functioneren apparatuur

  Sterker sociaal werk 

  Wij zijn Sterker sociaal werk. Wij zijn er voor jou als je het zelf even niet redt. Of je nu jong bent of oud. Onze sociale professionals en betrokken vrijwilligers helpen je vooruit en denken met je mee. Zodat je je weer sterker voelt en beter kunt functioneren. Dat doen we bijvoorbeeld in de vorm van (school)maatschappelijk werk, (ouderen)advies, praktische (vrijwilligers)diensten, mantelzorgondersteuning, dagbesteding, bemiddeling, training en coaching, gespreksgroepen en maatjesprojecten.

  Sterker sociaal werk is in 2017 ontstaan uit een fusie tussen NIM Maatschappelijk Werk en Swon het seniorennetwerk. Samen zijn wij sterker in het bieden van hulp en ondersteuning aan mensen van nul tot honderd-plus. We zijn er voor mensen in de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Druten, Nijmegen, West Maas en Waal en voor Buurtbemiddeling ook in Lingewaard en Overbetuwe. Ons aanbod verschilt per gemeente.

  Daarnaast is Sterker verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij de Sociale Wijkteams in Nijmegen en vanaf 2018 voor de VraagWijzer in West Maas en Waal. Ook Mantelzorg Nijmegen valt onder de paraplu van Sterker sociaal werk. Omdat je soms een ander nodig hebt om sterker te zijn.

  Bij Sterker zijn ongeveer 300 medewerkers in dienst en werken ruim 600 betrokken en gemotiveerde vrijwilligers.

  van € 10,80 tot € 36,61
  per maand
  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.