|  | 

Jinca mobiele personenalarmering veilig thuis en onderweg

Jinca mobiele personenalarmering veilig thuis en onderwegNatuurlijk wilt u zolang mogelijk zelfstandig en actief blijven. Lekker buiten wandelen, fietsen of boodschappen doen. Bent u onwel of voelt u zich onveilig? Dan wilt u zo snel mogelijk uw naasten of hulpverleners alarmeren. Waar u ook bent. Mobiele alarmering biedt dan een uitkomst. Verkrijgbaar met of zonder aansluiting op 24/7 zorgcentrale. Later uitbreiden is mogelijk.

U wilt zo lang mogelijk zelfstandig en actief blijven en neemt daarin uw verantwoordelijkheid. Dan wilt u niet alleen thuis een veilig gevoel hebben, maar er ook zeker van kunnen zijn dat u iemand kunt bereiken wanneer u onderweg bent. Onze mobiele personenalarmering is een klein alarmapparaat voor om uw hals dat u niet alleen thuiskiunt gebruiken, maar overal in Nederland werkt. Met één druk op de knop staat u in contact met uw contactpersonen of onze zorgcentrale. De zorgcentrale staat dag en nacht voor u klaar. U kunt niet alleen overal alarmeren, maar de handige GPS locatiebepaling geeft ook aan waar u op dat moment bent, zodat men weet waar ze u moeten komen helpen. Dat geeft een veilig gevoel.

Wanneer u buitenshuis gaat zorgt u ervoor uw mobiele alarm bij zich te dragen en u heeft afspraken gemaakt met familie of mantelzorgers wanneer u hulp onderweg nodig heeft en de thuiszorg bijvoorbeeld in dat geval niet beschikbaar is.

Bent u bang om te verdwalen? U kunt instellen dat uw contactpersonen automatisch een seintje krijgen als u zich buiten een bepaalde zone begeeft, bijvoorbeeld buiten uw wijk. Zij kunnen u dan snel te hulp schieten en ter plaatse komen.

  • Veilig thuis en onderweg
  • Inclusief Zorgcentrale
  • GPS locatiebepaling
Direct naar Jinca mobiele personenalarmering veilig thuis en onderweg
personenalarmering Jinca mobiele personenalarmering veilig thuis en onderwegpersonenalarmering Jinca mobiele personenalarmering veilig thuis en onderweg

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Prijs is incl. alarmcentrale
Ja
Locatie alarmering
In en om de woning, Buitenshuis en onderweg
Alarmoproep
Naar eigen netwerk (sociaal alarm), Naar professionele alarmcentrale
Alarmopvang
Eigen netwerk, Thuiszorgorganisatie
Aanvullende functionaliteiten
Kan gedragen worden onder de douche, Doorlopende controle op functioneren apparatuur, Klantportaal voor beheer op internet, Gebiedsafbakening, Dwaaldetectie, Positiebepaling buitenshuis
Voorwaarden

U wilt zo lang mogelijk zelfstandig en actief blijven en neemt daarin uw verantwoordelijkheid. Wanneer u buitenshuis gaat zorgt u ervoor uw mobiele alarm bij zich te dragen en u heeft afspraken gemaakt met familie of mantelzorgers wanneer u hulp onderweg nodig heeft en de thuiszorg bijvoorbeeld in dat geval niet beschikbaar is.
De ervaren hulpverleners van de zorgcentrale ontvangen uw alarm, beschikken over de contactgegevens van uw mantelzorgers en kunnen direct hulp naar de juiste locatie sturen, dankzij de GPS functionaliteit van uw mobiele alarm. Zo heeft u niet alleen thuis, maar nu ook buitenshuis een veilig gevoel.

Jinca

Jinca is een innovatieve organisatie die samen met thuiszorgorganisaties, woningbouwverenigingen en gemeenten een aantal producten en diensten ontwikkelt en aanbiedt. Jinca biedt onder andere vaste alarmering thuis, mobiele alarmering met GPS en woningtoegang oplossingen.

Met Jinca kiest u voor zekerheid. Dankzij innovatie heeft u altijd beschikking over moderne digitale apparatuur. En de ervaren professionals van de zorgcentrale werken al jaren samen met de zorgteams van de thuiszorg partners in de wijken

Kamer van Koophandel: 
64740137
Rechtsvorm: 
BV
van € 14,95 tot € 21,95
per maand
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.