Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

GelukkigThuis: Personenalarmering

Platform voor de gemeente Overbetuwe en Lingewaard met aanbod van zelfstandige professionals in personenalarmering. Kijk wie van ons GelukkigThuisTeam u aanspreekt om u te helpen
en neem gerust contact met diegene op!

  Direct naar GelukkigThuis: Personenalarmering

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Lingewaard, Overbetuwe
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Voorwaarden

  Zie de site.

  GelukkigThuis

  GelukkigThuis is een initiatief van Antoinette Hermsen, Robbert Bakker en Marjolein Delsing. Heeft u zelf hulp nodig of kent u iemand die hulp kan gebruiken? Laat het ons weten, wij helpen u graag!

  GelukkigThuis is er voor iedereen die een helpende hand nodig heeft, in het bijzonder voor senioren die lang zelfstandig thuis willen blijven wonen en gerichte hulp aan huis extra goed kunnen gebruiken. Ook mantelzorgers die op zoek zijn naar ondersteuning kunnen altijd bij ons terecht.

  Het GelukkigThuisTeam bestaat uit enthousiaste en betrouwbare dienstverleners die een groot scala aan betaalbare diensten aanbieden.  Alle leden zijn gescreend op onder andere betrouwbaarheid, integriteit, zorgzaamheid en betrokkenheid. Zij nemen rustig de tijd voor u en stemmen zich af op wat u op dit moment nodig heeft. Wij vinden uw geluksgevoel belangrijk en uw welzijn is dan ook een uitgangspunt voor iedereen die vanuit GelukkigThuis zijn/haar werkzaamheden verricht. Hoe fijn is dat!

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.