Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Eurocom Group: Personenalarmering binnen en buitenshuis

Eurocom Group: Personenalarmering binnen en buitenshuisEen veilig gevoel, waar u ook bent en op elk moment van de dag! Vanaf nu is het mogelijk met de CQ-5 Alarmzender. Deze alarmzender is van binnen te vergelijken met een mobiele telefoon maar dan heel klein.

U kunt hem dragen om uw hals of met de clip aan uw broek of jas. Een simpele druk op de knop is voldoende om de hulp van uw familie, vrienden, collega’s of professionals in te schakelen. De alarmmelding wordt via CQ-Net Live verstuurd naar de mobiele telefoon van uw hulpverleners en dankzij de locatiebepaling weten zij precies waar u bent. Hulp kan dus snel ter plaatse zijn als iedere seconde telt!

  • Digitale alarmering
  • Analoge alarmering
  • Binnen & buiten
Direct naar Eurocom Group: Personenalarmering binnen en buitenshuis
personenalarmering Eurocom Group: Personenalarmering binnen en buitenshuis

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Eenmalige kosten
€ 240,79
Prijs is incl. alarmcentrale
Nee
Locatie alarmering
In en om de woning, Buitenshuis en onderweg
Alarmoproep
Naar eigen netwerk (sociaal alarm), Naar professionele alarmcentrale, Naar zorgorganisatie
Alarmopvang
Eigen netwerk, Thuiszorgorganisatie
Aanvullende functionaliteiten
Kan gedragen worden onder de douche, Doorlopende controle op functioneren apparatuur, Klantportaal voor beheer op internet, Alarmoproep vanuit het buitenland mogelijk, Dwaaldetectie, Inactiviteitenalarm, Positiebepaling binnenshuis, Positiebepaling buitenshuis
Voorwaarden

Nee.

Kwaliteitslabels
  • WDTM

    Brancheorganisatie WDTM is de Nederlandse brancheorganisatie op het gebied van zorgtechnologie en -innovatie voor de Care. WDTM heeft een paar ketenkeurmerken ontwikkeld: het WDTM Ketenkeurmerk Personenalarmering en het WDTM Ketenkeurmerk Toegang tot Zorgwoningen. De audits worden uitgevoerd door Kiwa. De doelstelling van de WDTM keurmerken is de kwaliteit van de dienstverlening en de kwaliteit van de samenwerking tussen de betrokken (zorg)organisaties te borgen in het belang van cliënten en patiënten. Om het WDTM Ketenkeurmerk Personenalarmering te verkrijgen, moet de werkwijze van de organisaties aan bepaalde eisen voldoen. Hierbij kunt u denken aan de procedures bij het installeren van de apparatuur, de bemensing van de alarmcentrale en de procedures bij alarmafhandeling. Om voor vergoeding van Personenalarmering in aanmerking te komen, stellen de meeste ziektekostenverzekeraars het WDTM Ketenkeurmerk verplicht.

Eurocom Group

In alles wat we doen, stellen wij ons ten doel een wezenlijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven en werken. Wij leveren deze bijdrage door de huidige realiteit ter discussie te stellen, anders te denken en transparant en open te zijn. Op basis daarvan ontwikkelen wij innovatieve hoogwaardige producten en diensten die de effectiviteit, waardigheid en het gevoel van veiligheid van gebruikers verhogen.

€ 7,95
per maand
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.