|  | 

CSI Personenalarmering

CSI PersonenalarmeringMet een personenalarm staat u er nooit alleen voor. Zodra u de alarmknop indrukt, maakt het alarm direct contact met de meldcentrale. Handig, want een ongeluk zit in een klein hoekje.

Wat als u alleen bent? Als u alleen thuis bent is hulp niet zo vanzelfsprekend. Dan kan het heel lang duren voordat iemand u komt helpen. Maar ook bij onraad. Een woningovervaller kiest makkelijke slachtoffers: mensen die niet beveiligd zijn en geen alarm kunnen slaan.

  • Specialist
  • Voor elke levensfase
  • Uw huis een veilige plek
Direct naar CSI Personenalarmering
personenalarmering CSI Personenalarmeringpersonenalarmering CSI Personenalarmering

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Eenmalige kosten
€ 62,00
Prijs is incl. alarmcentrale
Ja
Locatie alarmering
In en om de woning, Buitenshuis en onderweg
Alarmoproep
Naar eigen netwerk (sociaal alarm), Naar professionele alarmcentrale, Naar zorgorganisatie
Alarmopvang
Eigen netwerk, Thuiszorgorganisatie
Aanvullende functionaliteiten
Kan gedragen worden onder de douche, Doorlopende controle op functioneren apparatuur, Klantportaal voor beheer op internet, Alarmoproep vanuit het buitenland mogelijk, Gebiedsafbakening, Dwaaldetectie, Valdetectie, Inactiviteitenalarm, Positiebepaling binnenshuis, Positiebepaling buitenshuis
Voorwaarden

Meerprijs voor alarmering buitenshuis € 10,- per maand. 

Kwaliteitslabels
  • WDTM

    Brancheorganisatie WDTM is de Nederlandse brancheorganisatie op het gebied van zorgtechnologie en -innovatie voor de Care. WDTM heeft een paar ketenkeurmerken ontwikkeld: het WDTM Ketenkeurmerk Personenalarmering en het WDTM Ketenkeurmerk Toegang tot Zorgwoningen. De audits worden uitgevoerd door Kiwa. De doelstelling van de WDTM keurmerken is de kwaliteit van de dienstverlening en de kwaliteit van de samenwerking tussen de betrokken (zorg)organisaties te borgen in het belang van cliënten en patiënten. Om het WDTM Ketenkeurmerk Personenalarmering te verkrijgen, moet de werkwijze van de organisaties aan bepaalde eisen voldoen. Hierbij kunt u denken aan de procedures bij het installeren van de apparatuur, de bemensing van de alarmcentrale en de procedures bij alarmafhandeling. Om voor vergoeding van Personenalarmering in aanmerking te komen, stellen de meeste ziektekostenverzekeraars het WDTM Ketenkeurmerk verplicht.

CSI Service

CSI Service is specialist op het gebied van personenalarmering. Veiligheid staat bij ons voorop. Veiligheid thuis, voor iedereen.

€ 22,76
per maand
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.