Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Welzijn Capelle: Koffieochtend in de Fluiter

Welzijn Capelle: Koffieochtend in de FluiterKoffieochtend in de Fluiter voor mensen uit Middelwatering. Elke vrijdag van 9.30 tot 12.00 uur. Kleding herstellen, naaien, kopje koffie enzovoort. Kan ook alleen een kopje koffie komen drinken.

Koffieochtend in de Fluiter voor mensen uit Middelwatering. Elke vrijdag van 9.30 tot 12.00 uur. Kleding herstellen, naaien, kopje koffie enzovoort. Kan ook alleen een kopje koffie komen drinken.

  • Gezelligheid
  • Met mede bewoners
  • Kopje Koffie
Direct naar Welzijn Capelle: Koffieochtend in de Fluiter
ontmoeting Welzijn Capelle: Koffieochtend in de Fluiterontmoeting Welzijn Capelle: Koffieochtend in de Fluiterontmoeting Welzijn Capelle: Koffieochtend in de Fluiterontmoeting Welzijn Capelle: Koffieochtend in de Fluiter

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Capelle aan Den IJssel
Ontmoetingsvarianten
Activiteit buitenshuis, Ontmoeting tijdens inloop-, koffie- en/of soosactiviteiten
Ontmoetingsfrequentie
Structureel
Voorwaarden

Nee.

Stichting Welzijn Capelle

Vanaf 1 januari 2017 laat Capelle het welzijnswerk uitvoeren door de stichting Welzijn Capelle. De sociaal wijkteams van Buurtkracht, het Eropaf-team, de buurtmoeders, Vluchtelingenwelzijn en Cliëntondersteuning zijn hierin ondergebracht.

Ook het jongerenwerk, de jongerencentra en CAPSLOC zijn onderdeel van de nieuwe stichting. Daarnaast voert de stichting ook andere taken uit. Bijvoorbeeld de ondersteuning van mantelzorgers, de begeleiding van statushouders en het op weg helpen van mensen met problematische schulden. Maar ook de Wijkwinkels, Buurtbemiddeling, het VrijwilligersInformatiePunt en het Welzijn- en Zorgplein waar Capellenaren terecht kunnen met vragen over hulp en ondersteuning, hebben een plek binnen de stichting.

Telefonisch spreekuur
Dagelijks van 9.00 tot 12.00 uur.

€ 0,00
per keer
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.