Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Welzijn Capelle in samenwerking met De Vijverhof: Goud voor oud

Welzijn Capelle in samenwerking met De Vijverhof: Goud voor oudIn samenwerking met De Vijverhof. Goud voor Oud is een maandelijkse ontmoetingsactiviteit voor mensen van Middelwatering van 55 jaar en ouder. Elke maand een andere thema. Van 14.00-17.00 in De Vijverhof.

In samenwerking met De Vijverhof. Goud voor Oud is een maandelijkse ontmoetingsactiviteit voor mensen van Middelwatering van 55 jaar en ouder. Elke laatste vrijdag van de maand komen bewoners bij elkaar. Elke maand een andere thema. Van 14.00-17.00 in De Vijverhof, Reigerlaan 251, 2903 LJ Capelle aan den IJssel.

  • Themagebonden
  • Gezelligheid
  • Voor bewoners
Direct naar Welzijn Capelle in samenwerking met De Vijverhof: Goud voor oud
ontmoeting Welzijn Capelle in samenwerking met De Vijverhof: Goud voor oudontmoeting Welzijn Capelle in samenwerking met De Vijverhof: Goud voor oud

Aanvullende informatie

Ontmoetingsvarianten
Activiteit buitenshuis, Ontmoeting tijdens inloop-, koffie- en/of soosactiviteiten
Ontmoetingsfrequentie
Structureel
Voorwaarden

Nee.

Stichting Welzijn Capelle

Vanaf 1 januari 2017 laat Capelle het welzijnswerk uitvoeren door de stichting Welzijn Capelle. De sociaal wijkteams van Buurtkracht, het Eropaf-team, de buurtmoeders, Vluchtelingenwelzijn en Cliëntondersteuning zijn hierin ondergebracht.

Ook het jongerenwerk, de jongerencentra en CAPSLOC zijn onderdeel van de nieuwe stichting. Daarnaast voert de stichting ook andere taken uit. Bijvoorbeeld de ondersteuning van mantelzorgers, de begeleiding van statushouders en het op weg helpen van mensen met problematische schulden. Maar ook de Wijkwinkels, Buurtbemiddeling, het VrijwilligersInformatiePunt en het Welzijn- en Zorgplein waar Capellenaren terecht kunnen met vragen over hulp en ondersteuning, hebben een plek binnen de stichting.

Telefonisch spreekuur
Dagelijks van 9.00 tot 12.00 uur.

€ 0,00
per keer
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.