Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Welzijn Capelle in samenwerking met De Doorbraak: Meet and Greet

Welzijn Capelle in samenwerking met De Doorbraak: Meet and GreetDe ontmoetingsactiviteit Meet and Greet is een de ideale mix van gezelligheid, fun en samenzijn voor mensen uit Oostgaarde. De activiteit in om de ene woensdag en vrijdag van 10.00-12.00 uur In de Trefhoek, Schermerhoek 506.

De ontmoetingsactiviteit Meet and Greet is een de ideale mix van gezelligheid, fun en samenzijn voor mensen uit Oostgaarde. Kaarten, een spelletje doen, de krant lezen, haken breien en een babbeltje maken, het kan allemaal. Of misschien wilt u alleen maar een kopje koffie of thee gratis drinken. Ook dat is prima! De activiteit in om de ene woensdag en vrijdag van 10.00-12.00 uur In de Trefhoek, Schermerhoek 506.

  • Gratis koffie of thee
  • Gezelligheid
  • Alles kan!
Direct naar Welzijn Capelle in samenwerking met De Doorbraak: Meet and Greet

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Capelle aan Den IJssel
Ontmoetingsvarianten
Activiteit buitenshuis, Ontmoeting tijdens inloop-, koffie- en/of soosactiviteiten
Ontmoetingsfrequentie
Structureel
Voorwaarden

Nee.

Stichting Welzijn Capelle

Vanaf 1 januari 2017 laat Capelle het welzijnswerk uitvoeren door de stichting Welzijn Capelle. De sociaal wijkteams van Buurtkracht, het Eropaf-team, de buurtmoeders, Vluchtelingenwelzijn en Cliëntondersteuning zijn hierin ondergebracht.

Ook het jongerenwerk, de jongerencentra en CAPSLOC zijn onderdeel van de nieuwe stichting. Daarnaast voert de stichting ook andere taken uit. Bijvoorbeeld de ondersteuning van mantelzorgers, de begeleiding van statushouders en het op weg helpen van mensen met problematische schulden. Maar ook de Wijkwinkels, Buurtbemiddeling, het VrijwilligersInformatiePunt en het Welzijn- en Zorgplein waar Capellenaren terecht kunnen met vragen over hulp en ondersteuning, hebben een plek binnen de stichting.

Telefonisch spreekuur
Dagelijks van 9.00 tot 12.00 uur.

€ 0,00
per keer
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.