Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Vriendschappelijk huisbezoek - Regio Eemland

Behoefte aan vriendschap, iemand om thuis mee te praten? Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of steun bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z’n gedachten, ervaringen en verhalen met iemand wil delen.

  Direct naar Vriendschappelijk huisbezoek - Regio Eemland

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Baarn, Barneveld, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest, Woudenberg
  Ontmoetingsvarianten
  Buddyhulp
  Ontmoetingsfrequentie
  Structureel
  Voorwaarden

  Vriendschappelijk Huisbezoek kan duren van een paar maanden tot een paar jaar, afhankelijk van de behoefte.

  Humanitas Eemland

  De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Onze vrijwilligers helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen.

  Humanitas is een vereniging die als doel heeft mensen te helpen die het (even) niet alleen kunnen redden. Vanuit gelijkwaardigheid, wederkerigheid en respect van mens tot mens, ongeacht leeftijd, geslacht, geloofsovertuiging, kleur of achtergrond, komen wij op voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken.

  Onze hulp is gratis en altijd in de buurt; Onze afdeling is een van de ruim tachtig afdelingen door het hele land. En we zijn er voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of levensovertuiging. Eén ding is voor ons het allerbelangrijkst. Dat onze deelnemers kunnen zeggen: 'Dankzij het contact met een Humanitas-vrijwilliger kan ik mijn leven weer zelf oppakken.

  In de regio Eemland heeft Humanitas meer dan 200 vrijwilligers, die samen ruim 250 mensen steun bieden. Wij bieden thuisadministratie, vriendschappelijk huisbezoek, opvoedingsondersteuning (Home-Start), steun bij rouw, het voorleesproject, taalcoaches en het maatjesproject voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. 

  Onze afdeling is actief in de gemeenten Amersfoort, Leusden, Soest, Baarn, Eemnes, Bunschoten-Spakenburg, Woudenberg en Barneveld.

  € 0,00
  per keer
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.