Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Sensoor: dag en nacht een luisterend oor

Sensoor: dag en nacht een luisterend oorSensoor is dag en nacht, het hele jaar door, bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek. Per mail, alle dagen van de week per chat en 24/7 per telefoon. Anoniem, veilig en vertrouwelijk.

Bellen met onze telefonische hulpdienst kan anoniem, dag en nacht, alle dagen van de week, het hele jaar door. Al meer dan 57 jaar weten mensen Sensoor te vinden. Want praten lucht op. Wanneer je pijn hebt of ergens over piekert; op de momenten dat je je alleen voelt of juist blij. Wij geven je even dat steuntje in de rug. De hulp is vrijblijvend en anoniem.

  • Telefoon
  • Chat
  • E-mail
Direct naar Sensoor: dag en nacht een luisterend oor
ontmoeting Sensoor: dag en nacht een luisterend oor

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Lansingerland, Nederland
Ontmoetingsvarianten
Telefooncirkel
Ontmoetingsfrequentie
Structureel
Voorwaarden

Nee.

Stichting Sensoor

Sensoor streeft naar een samenleving waarin écht luisteren naar elkaar, met aandacht en zonder oordeel, vanzelfsprekend is. 
Door er dag en nacht te zijn met een luisterend oor in een gelijkwaardig gesprek, worden mensen in staat gesteld om zorgen, pijn en verdriet het hoofd te bieden.

Sensoor heeft zo’n 1000 luisterhelden. Deze vrijwilligers worden door beroepskrachten opgeleid tot deskundige gesprekspartners. De beroepskrachten hebben allen een sociaal- agogische of een sociaal- wetenschappelijke opleiding gevolgd. Om vrijwilliger te worden is geen specifieke vooropleiding of opleidingsniveau vereist. Vooraf is er wel een kennismakingsgesprek waarin samen gekeken wordt naar de levensstijl, levenshouding, motivatie en of het werk bij iemand past.

Sensoor is in 58 jaar uitgegroeid tot een landelijk netwerk met 25 vestigingen met behalve telefoondiensten ook hulpverlening per chat en e-mail. In 2008 veranderde de naam SOS Telefonische Hulpdienst in Sensoor.

€ 0,00
per keer
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.