Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

MijnBuurtagenda

MijnBuurtagenda Met de MijnBuurtAgenda app krijgt iedere gebruiker toegang tot een overzicht van activiteiten in zijn of haar buurt. Via een handig zoek- en GPS-systeem zijn ook de activiteiten die in andere buurten en plaatsen worden georganiseerd zichtbaar.

  • Ontmoeting
  • Activiteiten
  • Lokaal
Direct naar MijnBuurtagenda
ontmoeting MijnBuurtagenda ontmoeting MijnBuurtagenda ontmoeting MijnBuurtagenda ontmoeting MijnBuurtagenda ontmoeting MijnBuurtagenda

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Ontmoetingsvarianten
Activiteit buitenshuis, Ontmoeting tijdens inloop-, koffie- en/of soosactiviteiten
Ontmoetingsfrequentie
Incidenteel
Voorwaarden

De app is nu gratis te downloaden via de app stores van IOS en Android. Het profiel dat via de app wordt aangemaakt, geeft tevens toegang tot onze website (www.mijnbuurtwelzijn.nl). Op de website kan iedereen met een profiel namens een organisatie of gewoon als buurtbewoner gratis eigen activiteiten toevoegen. De activiteit is vervolgens op de website én in het overzicht van de MijnBuurtAgenda app te zien.

Dit betekent dat ondanks dat onze app landelijk beschikbaar is er toch mogelijkheid is dat er in uw omgeving nog geen activiteiten zijn toegevoegd. Ziet u een toegevoegde waarde in de app in uw buurt, wijk, dorp of gemeente? Neem dan contact met ons op, zodat we gezamenlijk de app kunnen vullen met lokale activiteiten. 

Deze app is in samenwerking met de Bibliotheek Z*O*U*T en Garansys ontwikkeld en medemogelijk gemaakt door Provincie Utrecht.

Stichting BuurtWelzijn

Stichting BuurtWelzijn is een stichting met ANBI status, die zich sinds 2014 inzet om ontmoeting, verbondenheid & betrokkenheid in buurten en wijken in Nederland te vergroten. Dit doen zij zowel digitaal als fysiek door diverse (op maat gemaakte) diensten en producten aan te bieden aan inwoner & professional.

Rechtsvorm: 
Stichting
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.