Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Langer Thuis in Huis: e-mailservice Doorkomer (coronahulp)

Langer Thuis in Huis: e-mailservice Doorkomer (coronahulp)Met wekelijkse persoonlijke en verrassende email gaat het platform verveling tegen en stimuleert een gevoel van verbondenheid.

Verveling en eenzaamheid onder senioren door coronavirus
Senioren worden dubbel geraakt door de coronacrisis. Niet alleen is het virus voor hen het meest gevaarlijk, maar ook zijn ze nog verder geïsoleerd van hun omgeving. Familie en vrienden mogen niet op bezoek komen en dagbestedingen zijn gesloten. Om de eenzaamheid en verveling te doorbreken biedt informatieplatform Langer Thuis in Huis een gratis wekelijkse nieuwsbrief voor senioren, genaamd “de Dagelijkse Doorkomer”.

Wekelijkse digitale service
Elke week een persoonlijke bericht in de inbox vol met informatie over leuke dingen om thuis te doen, nostalgie en bemoedigende boodschappen. En altijd een verrassende video. Van video’s met dansende paarden tot een publiekslezing van een hoogleraar Geesteswetenschappen over het verband tussen de romantiek en nationalisme, van alles passeert de revue.

De nieuwsbrief is erop gericht om thuiszittende senioren elke ochtend te verrassen en te inspireren om in deze lastige tijd iets moois van de dag te maken. Met het persoonlijke en vrolijke karakter van de emails bezorgt Langer Thuis in Huis senioren elke week een glimlach.

Deelnemen
Wie zich wil inschrijven voor de Doorkomer kan dat doen via de sitelink.

  • coronahulp
  • verrassend
  • inspirerend
Direct naar Langer Thuis in Huis: e-mailservice Doorkomer (coronahulp)

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Ontmoetingsvarianten
Digitaal forum
Ontmoetingsfrequentie
Structureel
Voorwaarden

Het is gratis. Uitschrijven kan elk moment

Smienk Trapliften B.V.

Smienk Trapliften levert gebruikte trapliften van alle merken. Door het hergebruik van de trapliften, kunnen deze zeer voordelig worden aangeboden, en worden er daarnaast niet onnodig goed werkende trapliften afgedankt. Voor plaatsing wordt de traplift volledig gereviseerd en voor uw situatie op maat gemaakt. Op alle trapliften wordt 5 jaar garantie gegeven i.c.m. onderhoud.

Statutaire naam: 
Smienk Trapliften B.V.
Kamer van Koophandel: 
64396274 - 25514601
Rechtsvorm: 
BV
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.