Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
Terug naar zoekresultaten | Vorige | Volgende

Humanitas: Tandem

Humanitas: TandemIedereen kan zich eenzaam voelen, ongeacht z’n levensverhaal of leefomstandigheden. De stap om weer onder de mensen te komen, is vaak gemakkelijker met z’n tweeën te nemen.

Met een ‘maatje’ van Humanitas Tandem bijvoorbeeld. Jouw maatje heeft een luisterend oor voor wat je bezighoudt. Samen bedenken jullie welke activiteiten leuk zijn om te gaan doen. Wandelen, tuinieren, hardlopen, een bezoek aan een museum of een gezellig kopje koffie op een terrasje; het kan van alles zijn. Ongeveer een jaar lang stelt je maatje alles in het werk om jou het plezier en zelfvertrouwen te geven dat je nodig hebt om straks zelf nieuwe contacten te leggen en oude te onderhouden.

  • Luisterend oor
  • Samen activiteiten doen
  • Een maatje
Direct naar Humanitas: Tandem
ontmoeting Humanitas: Tandem

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Lansingerland
Ontmoetingsvarianten
Buddyhulp, Activiteit buitenshuis
Ontmoetingsfrequentie
Structureel

Humanitas, afdeling Lansingerland

De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Onze vrijwilligers helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen.
Humanitas is een vereniging die als doel heeft mensen te helpen die het (even) niet alleen kunnen redden. Vanuit gelijkwaardigheid, wederkerigheid en respect van mens tot mens, ongeacht leeftijd, geslacht, geloofsovertuiging, kleur of achtergrond, komen wij op voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken.

Onze hulp is gratis en altijd in de buurt; Onze afdeling is een van de ruim tachtig afdelingen door het hele land. En we zijn er voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of levensovertuiging. Eén ding is voor ons het allerbelangrijkst. Dat onze deelnemers kunnen zeggen: 'Dankzij het contact met een Humanitas-vrijwilliger kan ik mijn leven weer zelf oppakken.

Humanitas biedt kosteloos ondersteunende hulp binnen de gemeente Lansingerland, in de dorpskernen Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek.

Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.