Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
Terug naar zoekresultaten | Vorige | Volgende

Humanitas: Creaclub Haak-In

Humanitas: Creaclub Haak-InKen jij iemand of ben jij iemand die graag nieuwe mensen wilt ontmoeten, het leuk vindt om creatief bezig te zijn en wil jij samen met ons er meerdere gezellige woensdagmiddagen van maken?

Dan is de creaclub echt iets voor jou! De Creaclub Haak-In is voor iedereen; jong of oud, man of vrouw, Maatje bij Humanitas of inwoner van Lansingerland. Iedereen is welkom!

  • Iedere woensdagmiddag
  • Iedereen is welkom
  • Creatief bezig zijn
Direct naar Humanitas: Creaclub Haak-In
ontmoeting Humanitas: Creaclub Haak-In

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Lansingerland
Ontmoetingsvarianten
Buddyhulp, Activiteit buitenshuis
Ontmoetingsfrequentie
Structureel

Humanitas, afdeling Lansingerland

De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Onze vrijwilligers helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen.
Humanitas is een vereniging die als doel heeft mensen te helpen die het (even) niet alleen kunnen redden. Vanuit gelijkwaardigheid, wederkerigheid en respect van mens tot mens, ongeacht leeftijd, geslacht, geloofsovertuiging, kleur of achtergrond, komen wij op voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken.

Onze hulp is gratis en altijd in de buurt; Onze afdeling is een van de ruim tachtig afdelingen door het hele land. En we zijn er voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of levensovertuiging. Eén ding is voor ons het allerbelangrijkst. Dat onze deelnemers kunnen zeggen: 'Dankzij het contact met een Humanitas-vrijwilliger kan ik mijn leven weer zelf oppakken.

Humanitas biedt kosteloos ondersteunende hulp binnen de gemeente Lansingerland, in de dorpskernen Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek.

Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.