Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Doneer een kerstdiner!

Doneer een kerstdiner!Elke oudere verdient een warme kerst! Juist tijdens de feestdagen voelen eenzame ouderen zich alleen. U kunt hen helpen met een donatie!

Veel ouderen brengen de feestdagen alleen door. Een gezellig kerstdiner van het Ouderenfonds betekent daarom veel voor hen. Ze genieten van het samenzijn en het lekkere eten. Helpt u mee? Doneren kan eenvoudig via Tikkie!

Doe ook mee!

  • Voor  € 5 doneert u een overheerlijk toetje
  • Voor € 15 bezorgt u een oudere een onvergetelijk kerstdiner
  • Voor € 30 genieten 2 ouderen van een fijne avond

Iedere gift is welkom.. Namens alle kerstgasten, bedankt!

  • Toetje
  • Kerstdiner
  • Fijne avond
Direct naar Doneer een kerstdiner!
ontmoeting Doneer een kerstdiner!

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Ontmoetingsvarianten
Ontmoeting tijdens inloop-, koffie- en/of soosactiviteiten
Ontmoetingsfrequentie
Incidenteel

Stichting Nationaal Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds is een landelijk goed doel. Samen met bedrijven en instanties, overheden, donateurs, ambassadeurs, vrijwilligers en medewerkers zetten we ons in voor hetzelfde doel: een samenleving waarin iedere oudere zijn of haar leven leidt zoals hij of zij dat wenst.

Het Ouderenfonds is ervan overtuigd dat iedere oudere meetelt. Daarom beloven we iedereen die met ons meedoet dat ouderen blijven genieten. We verbinden mensen en organisaties om samen eenzaamheid en kwetsbaarheid onder ouderen aan te pakken.

Onze aanpak
Het Nationaal Ouderenfonds zet hierbij haar deskundigheid, ervaring, financiële kracht en netwerk in. We signaleren problemen, wensen en behoeften van ouderen. We analyseren de samenhang in deze wensen en behoeften en ontwikkelen hiervoor passende projecten en diensten, indien nodig op maat. De vraag van de oudere staat centraal in al ons werk. We luisteren naar wat ouderen willen, proberen dit te realiseren en betrekken ouderen op deze manier weer bij de maatschappij

Kamer van Koophandel: 
41150459
Rechtsvorm: 
Stichting
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.