Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Dagverzorging Wmo

Heeft u het thuis prima naar uw zin, maar komt u steeds minder de deur uit? Misschien is onze dagverzorging dan iets voor u. U bent een of meer dagen per week gezellig onder de mensen. Doe mee met een spelletje, handvaardigheid, zingen of geheugentraining. Ga met ons een dagje weg. Niets moet, alles mag. En als u geen vervoer hebt, dan wordt u opgehaald en weer thuis gebracht.

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met het Cliënten Service Bureau.

  Direct naar Dagverzorging Wmo

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Heerhugowaard
  Ontmoetingsvarianten
  Activiteit buitenshuis, Ontmoeting tijdens inloop-, koffie- en/of soosactiviteiten
  Ontmoetingsfrequentie
  Structureel
  Voorwaarden

  • U kunt terecht in woonzorgcentrum De Raatstede en het Arboretum.
  • Aan de deelname aan de dagverzorging is een eigen bijdrage verbonden. De eigen bijdrage wordt vastgesteld door het CAK (Centraal Administratie Kantoor). Hier kunt u uw eigen bijdrage berekenen.
  • Soms wordt een kleine tegemoetkoming gevraagd voor duurdere activiteiten of een uitstapje.
  • Wanneer u de dagverzorging niet op eigen gelegenheid kunt bezoeken, bestaat de mogelijkheid om gehaald en gebracht te worden. Ook met een rolstoel is dit mogelijk. Het vervoer wordt uitgevoerd door een taxibedrijf.
  • Voor dagverzorging WMO heeft u een indicatie nodig van de gemeente.

  De Pieter Raat Stichting

  De Pieter Raat Stichting biedt een breed, flexibel pakket aan zorg en diensten voor senioren op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Zorg, hulp en advies bieden, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Dat is ons uitgangspunt. Daarbij willen we u helpen om de kwaliteit van leven te behouden. We ondersteunen u, zodat u zo lang mogelijk zelfstandig uw eigen leven kunt leiden op de manier die u wenst. Of u nu ‘op leeftijd’ bent of wat jonger, we staan u graag met raad en daad terzijde. We hebben daarvoor de kennis, ervaring én de mensen. Bij De Pieter Raat Stichting staan uw wensen en behoeften centraal.

  Kamer van Koophandel: 
  41241550
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.