|  | 

Dagbesteding

DagbestedingWelzijn Lansingerland en woonzorgcentrum Laurens De Tuinen bieden van maandag t/m vrijdag een gevarieerd aanbod aan activiteiten. U kunt deelnemen aan beweegactiviteiten, creatieve activiteiten, u kunt een kopje koffie drinken in de huiskamer, een spelletje doen of eten in het restaurant. Ook is er de mogelijkheid om u even terug te trekken op een rustige plaats.

Activiteitenbegeleiders en vrijwilligers zorgen voor begeleiding bij de activiteiten. Zij kijken met u naar uw wensen en mogelijkheden en maken een samen met u een (dag)programma. U bent tot niets verplicht en u kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden en activiteiten. Heeft u (lichte) hulp nodig bij de lichamelijke verzorging, bijvoorbeeld bij de toiletgang of bij de inname van uw medicijnen, dan helpen de verzorgenden van woonzorgcentrum Laurens De Tuinen u daarbij.

Bij Betrokkenheid en Verbinding bent u welkom, of dat nu is voor een dagdeel per week of iedere dag, het kan allemaal. 

Voor wie?
Betrokkenheid en Verbinding is er voor alle zelfstandig wonende 55+ers uit Lansingerland die de behoefte hebben aan sociale contacten en die mee willen doen aan activiteiten, maar daar nu niet goed toe komen. 

Ook uw familieleden en andere mensen die voor u zorgen worden betrokken in bij de dagbesteding. Naar hun inbreng en belangen wordt geluisterd. Zij zijn welkom bij 'Betrokkenheid en Verbinding' en regelmatig worden er bijeenkomsten voor hen georganiseerd door het Steunpunt Mantelzorg. 

  • Betrokkenheid
  • Verbinding
Direct naar Dagbesteding

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Lansingerland
Ontmoetingsvarianten
Ontmoeting tijdens inloop-, koffie- en/of soosactiviteiten
Ontmoetingsfrequentie
Structureel

Welzijn Lansingerland

Vraagbaak 67+
Alle inwoners van Lansingerland van 67 jaar en ouder, die een vraag of probleem hebben op het gebied van wonen, zorg, welzijn of financiën, kunnen gratis een beroep doen op de Ouderenadviseurs van Welzijn Lansingerenland. We helpen u ook met WMO aanvragen.

We zijn de Schakel tussen mens en samenleving.

Kamer van Koophandel: 
27310196
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.