Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Dagbehandeling en dagbesteding

Deze activiteiten helpen om beter te functioneren en langer thuis te kunnen wonen. We organiseren activiteiten om anderen te ontmoeten, een dagritme te behouden en actief te blijven.

  Direct naar Dagbehandeling en dagbesteding

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Apeldoorn
  Ontmoetingsvarianten
  Ontmoeting tijdens inloop-, koffie- en/of soosactiviteiten
  Voorwaarden

  De kosten voor onze zorg- en dienstverlening zijn afhankelijk van uw inkomen en indicatie. U heeft recht op goede zorg en ondersteuning en u kunt hiervoor aanspraak maken op de WLZ, PGB en de Wmo. Zo blijft uw eigen bijdrage vaak beperkt.

  Stichting KleinGeluk

  De Apeldoornse zorgorganisatie KleinGeluk is de nieuwe naam voor De Zorgmensen en De Goede Zorg samen. In de ouderenzorg vinden we kleine dagelijkse geluksmomentjes van onschatbare waarde. Het gaat om dat hart van goud en die klik met de cliënt. Een cliënt die zichzelf kan zijn en zelf kan kiezen.

  Bij KleinGeluk woon je kleinschalig en zijn de zorgmogelijkheden veelzijdig. We hebben ook thuiszorg en specialistische zorg. Ouderenzorg moet echt persoonlijke zorg zijn, vinden we. Mensen die zich lekker thuis voelen, daar doen we het voor. Een stralende lach maakt onze dag. Doe jezelf een groot plezier, ontdek KleinGeluk!

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.