|  | 

Corona Quarantaine Contact

Corona Quarantaine ContactKRO-NCRV brengt mensen samen met Corona Quarantaine Contact. Door het coronavirus zitten veel mensen thuis en ervaren ze een sociale leegte. Juist in deze tijd is het belangrijk om naar elkaar om te kijken. Veel mensen ervaren dat het contact met de buitenwereld steeds minder wordt en de vragen worden groter. KRO-NCRV wil mensen helpen om met elkaar in contact te komen.

Met het Corona Quarantaine Contact worden mensen samengebracht die eenzaamheid ervaren of iemand willen bellen om een hart onder de riem te steken. Zit jij uit voorzorg in quarantaine of omdat je ziek bent? Of wil jij iemand een hart onder de riem steken deze dagen door te komen?

Via kro-ncrv.nl/corona
kunnen mensen hun gegevens achterlaten als zij iemand willen bellen of aangeven gebeld te willen worden. KRO-NCRV brengt deze partijen telefonisch met elkaar in contact zodat ondanks het isolement toch de verbinding in de samenleving overeind blijft. We gebruiken je gegevens alleen om je in contact te brengen met een ander. Uiteraard delen we jouw gegevens niet met derden.

KRO-NCRV radioprogramma’s
waaronder Wout2Day, Gijs 2.0, De Wild in de Middag, Ochtend van 4, Theater van het Sentiment, Goudmijn, Adres Onbekend, Bert op 5, Passaggio, De Taalstaat en Volgspot doen een oproep aan Nederlanders om zich aan te melden voor het Corona Quarantaine Contact. In de radioprogramma’s worden verhalen gedeeld zodat ook daar het gesprek op gang komt en blijft.

  • coronahulp
Direct naar Corona Quarantaine Contact

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Ontmoetingsvarianten
Buddyhulp
Ontmoetingsfrequentie
Incidenteel
Voorwaarden

Samen met de Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid brengen wij mensen samen via het Corona Quarantaine Contact. Zit jij uit voorzorg in quarantaine of omdat je ziek bent? Of wil jij iemand een hart onder de riem steken deze dagen door te komen?

Vul dan het onderstaande formulier in. We gebruiken je gegevens alleen om je in contact te brengen met een ander. Uiteraard delen we jouw gegevens niet met derden.
 

KRO-NCRV

We leven in een wereld waarin alles dichtbij is. Technologie heeft afstanden weggevaagd en eindeloos veel mogelijkheden gebracht. Hoe we met elkaar verbonden zijn. En met de wereld om ons heen. Maar gek genoeg lijken we daardoor steeds minder mee te krijgen van wat er écht om ons heen gebeurt. En vergeten we soms naar elkaar om te kijken en iets voor elkaar te doen.

Wij willen daar iets in veranderen. Met onze optimistische en bevlogen programma’s willen wij mensen prikkelen en in beweging brengen.

Wij zijn er voor mensen die ondanks twijfels, verwarring en verharding geloven in het goede in de mens. Voor alle mensen die in liefde met elkaar willen leven en die liefde willen doorgeven. Want liefde is wat ons verbindt.

Die liefde voelt misschien groots, maar begint bij iets kleins. Met wat meer naar elkaar omkijken. Met luisteren om elkaar beter te begrijpen. Met meer open te staan voor de ander en iets voor elkaar te doen.

Wij geloven in een liefdevolle samenleving waarin plek is voor iedereen. Een samenleving die draait om iets minder ‘mij’, en iets meer ‘wij’. Laten we wat meer naar elkaar omkijken.

Kamer van Koophandel: 
58352775 - 000027696634
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.