|  | 

Zaalhuur/catering: Feestvieren en gezelligheid

Als u een keer een feestje wilt vieren met familie en vrienden, kunt u bij ons terecht voor het huren van een ruimte met catering. Lekker eten, drinken en gezelligheid gaan uitstekend samen in onze Grand Cafés. Natuurlijk kunt u ook los bij ons ruimtes huren.

U kunt de mogelijkheden bekijken in onze folder Catering & Zaalhuur op onze site;

Op basis van de aanvragen van voorgaande jaren, heeft Driezorg – in samenwerking met een cateraar een aantal aantrekkelijke cateringarrangementen
samengesteld. De mogelijkheden en prijzen van deze arrangementen vindt u in deze brochure.

Genoemde arrangementen zijn enkel een voorbeeld: per bijeenkomst en locatie worden ze afgestemd op úw wensen en ónze mogelijkheden.
U kunt uw evenement laten cateren in één van onze af te huren ruimtes, maar uiteraard verzorgen wij ook graag catering bij u thuis. Daarnaast kunt u
ervoor kiezen om alléén de ruimte en evt. serviesgoed en bestek bij Driezorg te huren. Wanneer u kiest voor een externe cateraar of als u zelf de catering verzorgt, bent u zelf verantwoordelijk en aansprakelijk om aan de voedselvoorwaarden te voldoen zoals gesteld door de NVWA.

  Direct naar Zaalhuur/catering: Feestvieren en gezelligheid

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Zwolle
  Type maaltijdvoorziening
  Catering
  Soort maaltijden
  Bereid warm, Bereid dagvers
  Assortiment

  Kleine kaart
  Dagelijks kunt u bij ons in de Grand Cafés terecht voor verse koffie, iets lekkers van de kleine kaart of een warme maaltijd. Op de kleine kaart staan o.a. koude en warme dranken, broodjes, snacks en ijs. 

  Warme maaltijden
  Of u nu graag graag thuis warm eet of juist samen met anderen, het kan allebei zonder dat u hoeft te koken. Driezorg werkt samen met twee leveranciers van warme maaltijden die aandacht hebben voor gezonde maaltijden. Daaronder verstaan we dat zij volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum werken. Zij zorgen er bijvoorbeeld voor dat de maaltijden voldoende groenten en niet te veel zout bevatten.

  Frequentie
  Dagelijks, Enkele keren per week, Wekelijks, Maandelijks, Anders
  Opties bezorgmogelijkheden
  Op afspraak
  Extra kosten per bestelling
  € 0,00
  Voorwaarden

  Reserveringstermijn
  Om teleurstellingen te voorkomen en er zeker van te zijn dat uw evenement op de gewenste dag kan plaatsvinden, vragen wij u om uw zaalhuur en catering uiterlijk 14 dagen voor de geplande datum te reserveren. Reserveert u korter van tevoren dan kijken wij graag met u naar de mogelijkheden.

  Betaling
  De betaling moet binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur.

  Stichting Driezorg Wonen, Welzijn, Zorg

  Driezorg is actief op het gebied van ouderenzorg . De “Drie” in Driezorg staat voor de drie kernelementen waarin Driezorg actief is: Wonen, Welzijn & Zorg. 

  Wij willen mensen een (t)huis bieden vanuit onze 11 woonlocaties in de wijken van Zwolle en Hattem. Driezorg biedt veilige zorg en ondersteuning op een vriendelijke en vertrouwde manier (dichtbij) (t)huis.

  Binnen de verschillende woonlocaties kent Driezorg (Drie)zorgwoningen met zorgservices (extramuraal wonen), Wonen met Zorg (intramuraal wonen) en appartementen Kortdurend verblijf. Driezorg levert niet alleen zorg in de appartementen op de Driezorglocaties, maar ook in woningen die dichtbij die locaties liggen.

  Driezorg richt zich op het welbevinden van de cliënten en biedt een breed welzijnsaanbod, dat op iedere locatie is afgestemd op de vraag van (wijk)bewoners. Hierbij kunt u denken aan bewegingsactiviteiten, themamaaltijden, uitstapjes, informatiebijeenkomsten en meer.

  Driezorg werkt samen met andere zorgaanbieders om u goed van dienst te zijn. We werken onder andere samen met Zonnehuisgroep IJssel-Vecht, RIBW, Icare en stichting Zorgspectrum Het Zand.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.