|  | 

We helpen.nl: Vind burenhulp voor maaltijden of boodschappen (ook coronahulp)

We helpen.nl: Vind burenhulp voor maaltijden of boodschappen (ook coronahulp)Op de sociale marktplaats www.wehelpen.nl kun je laten weten waar je hulp bij kunt gebruiken of zelf aanbieden. Voor aanmelden is alleen een e-mailadres nodig, waarna je een aantal gegevens invult over jezelf.  Zo kun je elkaar gemakkelijk zoeken en vinden. En maak dan bijvoorbeeld in het wijkcentrum of bij de bibliotheek een afspraak om te kijken of het klikt.

Een account op wehelpen.nl is gratis en voor iedereen vanaf 16 jaar. Voor de hulp mag geen financiële vergoeding worden gevraagd of geboden.

Overig zie de site.

  • hulp zoeken
  • hulp aanbieden
  • in de buurt
Direct naar We helpen.nl: Vind burenhulp voor maaltijden of boodschappen (ook coronahulp)
maaltijden & boodschappen We helpen.nl: Vind burenhulp voor maaltijden of boodschappen (ook coronahulp)

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Type maaltijdvoorziening
Bezorging kant-en-klaar, Bezorging boodschappen
Soort maaltijden
Bereid warm, Bereid dagvers, Bereid koelvers, Niet bereid
Frequentie
Enkele keren per week, Anders
Opties bezorgmogelijkheden
Op afspraak
Extra kosten per bestelling
€ 0,00
Voorwaarden

Een account op wehelpen.nl is gratis en voor iedereen vanaf 16 jaar. Voor de hulp mag geen financiële vergoeding worden gevraagd of geboden.

Overig zie de site.

We Helpen Coöperatie U.A.

WeHelpen is een coöperatie en opgericht door onder andere CZ, PGGM, Rabobank, BureauVijftig, The Caretakers en VitaValley. Zij stimuleren het bieden van hulp en het helpen van elkaar via de website www.wehelpen.nl. Andere coöperatieleden zijn:

  • Gemeenten, zoals Groningen, Dordrecht, Tilburg, Kollumerland, Best en Heerlen.
  • Maatschappelijke organisaties, zoals Actiz, Hulst voor Elkaar, ContourdeTwern, Humanitas en de Lumens groep.
  • Ambassadeurleden, zoals KBO, MEE Nederland en Stichting Present.

WeHelpen gelooft dat iedereen ertoe doet maar dat we vroeg of laat allemaal een keer hulp nodig hebben, voor onszelf of voor een naaste. De verzorgingsstaat wordt momenteel omgebouwd tot een samenleving die is gebaseerd op meer zelfredzaamheid en het verlangen om langer zelfstandig thuis te wonen in goede conditie. Hiervoor is het noodzakelijk dat mensen een sociaal netwerk hebben dat hen kan ondersteunen als dat nodig is. Maar hulp vragen is niet altijd vanzelfsprekend. Aan de andere kant zien we dat er veel mensen bereid zijn een ander te helpen. Elkaar helpen zou wel vanzelfsprekend moeten zijn. Zodat mensen zelf ervaren dat ze ertoe doen en omdat we alleen samen de uitdagingen van deze tijd aankunnen. In 2011 is door de founders het fundament onder een beweging in gang gezet en in 2012 is coöperatie WeHelpen opgericht om de beweging vorm te geven.

De leden van de coöperatie vind je overal in Nederland. Van boven Groningen tot onder Maastricht, van Hulst en omstreken tot aan Dokkum en van Katwijk tot een stukje naast Zutphen.

Kamer van Koophandel: 
56029837
Rechtsvorm: 
Coöperatie
€ 0,00
per maaltijd
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.