Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Vers aan Tafel: Maaltijden aan huis

Vers aan Tafel: Maaltijden aan huisVers Aan tafel kookt gezonde maaltijden voor u. In een eigen, professionele keuken waar kwaliteit en smaak voorop staan. De maaltijden blijven vers, omdat ze direct na bereiding razendsnel worden ingevroren.

Vers Aan tafel kookt gezonde maaltijden voor u. In een eigen, professionele keuken waar kwaliteit en smaak voorop staan. De maaltijden blijven vers, omdat ze direct na bereiding razendsnel worden ingevroren.

Vers Aan Tafel bestaat al jaren, maar blijft in ontwikkeling. Zo willen wij inspelen op de veranderingen in de markt en de wensen voor maaltijden aan huis.

  • Professionele keuken
  • Kwaliteit
  • Smaak
Direct naar Vers aan Tafel: Maaltijden aan huis
maaltijden & boodschappen Vers aan Tafel: Maaltijden aan huismaaltijden & boodschappen Vers aan Tafel: Maaltijden aan huismaaltijden & boodschappen Vers aan Tafel: Maaltijden aan huismaaltijden & boodschappen Vers aan Tafel: Maaltijden aan huismaaltijden & boodschappen Vers aan Tafel: Maaltijden aan huis

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Type maaltijdvoorziening
Bezorging kant-en-klaar
Soort maaltijden
Bereid warm, Bereid vriesvers
Maaltijd-typen
Gepureerd, Natriumarm, Vegetarisch
Assortiment

Keuze uit ruim 140 gerechten uit de Hollandse keuken of internationale keuken.
Actie proefbox: 6 Gerechten voor slechts € 22,50 (€ 3,75 per maaltijd) in plaats van € 35,34.
Vriesverse maaltijden € 5,89 per maaltijd.
Soepen € 1,25.
Desserts €0,75.

Minimale afnameplicht
6 maaltijden per bestelling
Frequentie
Wekelijks
Bezorgmogelijkheden toelichting

Op een vaste dag

Extra kosten per bestelling
€ 0,00
Voorwaarden

Bij ons is bestellen altijd vrijblijvend, wij hanteren geen (wekelijkse) afnameverplichting. Bestellen kan per zes maaltijden en heel eenvoudig via de klantenservice, via de bestellijst of via onze website. Onze eigen bezorgers brengen de maaltijden gratis bij u op een vaste bezorgdag, zodat u weet waar u aan toe bent. De bezorgdag is afhankelijk van de regio waar u woont. Wilt u weten wanneer wij bij u langskomen, dan kunt u ons op de bezorgdag ’s ochtends bellen voor een tijdsindicatie.

Vers Aan tafel

Vers Aan Tafel kookt gezonde maaltijden voor u. Dat doen wij in een eigen, professionele keuken waar kwaliteit en smaak voorop staan. De maaltijden blijven vers, omdat ze direct na bereiding razendsnel worden ingevroren waardoor de smaak en voedingswaarden optimaal bewaard blijven. Bovendien zijn de maaltijden voor een groot deel vrij van e-nummers, onnatuurlijke toevoegingen, smaakversterkers of kleurstoffen. Wij spreken dan ook niet over diepvries maar over vriesvers. En dat proeft u!
 
Op onze menukaart vindt u veel traditionele gerechten uit de Hollandse keuken, maar er is ook ruime keuze uit internationale gerechten uit de Oosterse of Italiaanse keuken. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse desserts en soepen. De prijzen zijn: €5,89 per maaltijd, €1,25 voor soepen en €0,75 voor een dessert. Ook hebben wij luxe maaltijden voor €6,95 per maaltijd. Door de drie eetlabels afwisselend te kiezen, eet u eenvoudig volgens een gezond eetpatroon. Met onze vriesverse maaltijden heeft u in een mum van tijd op elk moment van de dag een warme maaltijd klaargemaakt. Da’s gemakkelijk aan tafel!

€ 5,89
per maaltijd
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.