Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Thuisafgehaald: Bijzonder Thuisafgehaald

Thuisafgehaald: Bijzonder ThuisafgehaaldEen buurtgenoot kookt speciaal voor u! Maaltijden delen met je buren. Ruim 10.000 thuiskoks in Nederland koken dagelijks veel heerlijke maaltijden.

Thuisafgehaald laat buurtgenoten samenkomen om te genieten van goed en lekker eten waar je blij van wordt! Via Thuisafgehaald kun je in heel Nederland maaltijden met je buurtgenoten delen. Je geniet van elkaars kookkunsten én leert gelijk je buur kennen!

De kracht van delen

Thuisafgehaald is een community van thuiskoks, afhalers en samenwerkingspartners. Wij geloven dat we meer kunnen bereiken samen als we delen. Dat is de kern van het Thuisafgehaald concept. We delen met gebruikers en met anderen. Ons eten, onze kennis, onze ideeën en onze methodiek. Samen met onze community kunnen we Thuisafgehaald verder ontwikkelen en steeds beter te maken.

Met de kracht van delen, kunnen wij steeds meer mensen blij maken!

  • Kracht van delen
  • Goed en lekker eten
  • Waar je blij van wordt!
Direct naar Thuisafgehaald: Bijzonder Thuisafgehaald
maaltijden & boodschappen Thuisafgehaald: Bijzonder Thuisafgehaaldmaaltijden & boodschappen Thuisafgehaald: Bijzonder Thuisafgehaaldmaaltijden & boodschappen Thuisafgehaald: Bijzonder Thuisafgehaaldmaaltijden & boodschappen Thuisafgehaald: Bijzonder Thuisafgehaald

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Type maaltijdvoorziening
Afhalen
Soort maaltijden
Bereid warm, Bereid dagvers
Frequentie
Enkele keren per week, Wekelijks, Maandelijks
Bezorgmogelijkheden toelichting

Tegen kostprijs.

Extra kosten per bestelling
€ 0,00

Thuisafgehaald

Thuisafgehaald is in maart 2012 opgericht door ons, Marieke Hart en Jan Thij Bakker. Wij wonen in Utrecht West, zijn de ouders van Kaatje en Evi. We zijn sociaal ondernemers. We houden van lekker eten en van koken. En we geloven in delen! Door alle enthousiaste reacties, raken we steeds meer geïnspireerd door de kracht van het delen van eten. Naast Thuisafgehaald heeft Jan Thij een bedrijf gespecialiseerd in gamified learning, en is hij verantwoordelijk voor internet onderneming Medical Media, gespecialiseerd in online gezondheidscommunicatie. Marieke werkte in het verleden als senior trainer en onderzoeker mondiaal burgerschap bij onder andere NCDO. Daar hield zij zich bezig met het stimuleren van betrokkenheid bij een betere wereld. Marieke verzorgt regelmatig presentaties en workshops over de kracht van delen. 

van € 5,00 tot € 10,00
per maaltijd
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.