Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Stichting Thuisafgehaald

Stichting ThuisafgehaaldLekkere, verse en gezonde maaltijden die met liefde zijn bereid door een buurtgenoot.

Thuisafgehaald laat buurtgenoten samenkomen om te genieten van goed en lekker eten waar je blij van wordt! Via Thuisafgehaald kun je in heel Nederland maaltijden met je buurtgenoten delen. Je geniet van elkaars kookkunsten én leert gelijk je buur kennen!

Bijna iedereen eet graag dagelijks een lekkere, verse en gezonde warme maaltijd. Soms lukt het niet om (iedere dag) voor uzelf te koken. Soms voelt alleen voor uzelf koken niet prettig of niet noodzakelijk. Bijvoorbeeld als u (chronisch) ziek bent, net uit het ziekenhuis komt, niet meer zoveel energie hebt of te maken hebt met een lichamelijke of geestelijke beperking.

Sommige mensen koken juist heel graag en maken met plezier ook maaltijden voor anderen. Thuisgekookt brengt deze buurtgenoten bij elkaar. Zo is voor iedereen een versbereide maaltijd, tegen kostprijs, binnen handbereik. Én u leert meteen uw buur kennen.

  • Kracht van delen
  • Goed en lekker eten
  • Ontmoet je buur
Direct naar Stichting Thuisafgehaald
maaltijden & boodschappen Stichting Thuisafgehaaldmaaltijden & boodschappen Stichting Thuisafgehaaldmaaltijden & boodschappen Stichting Thuisafgehaaldmaaltijden & boodschappen Stichting Thuisafgehaald

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Type maaltijdvoorziening
Afhalen, Bezorging kant-en-klaar
Soort maaltijden
Bereid warm, Bereid dagvers
Frequentie
Enkele keren per week, Wekelijks, Maandelijks
Bezorgmogelijkheden toelichting

Tegen kostprijs.

Extra kosten per bestelling
€ 0,00

Stichting Thuisafgehaald

Stichting Thuisafgehaald brengt mensen die het leuk vinden om te koken, ‘thuiskoks’, In contact met mensen die niet altijd meer voor zichzelf kunnen koken. Op deze manier wordt niet alleen iedereen in de buurt voorzien van lekker eten maar zorgen we er ook voor dat buurgenoten elkaar beter leren kennen.

Voor wie is Thuisafgehaald?
Bijna iedereen eet graag dagelijks een lekkere, verse en gezonde warme maaltijd. Maar niet iedereen is in de mogelijkheid om zo’n maaltijd elke dag voor zichzelf te bereiden. Voor deze mensen biedt Thuisafgehaald een alternatief. Ben je bijvoorbeeld je (chronisch) ziek, kom je net uit het ziekenhuis, heb je niet meer zoveel energie of heb je te maken met een beperking? Dan is Thuisafgehaald het platform voor jou.

Wie zijn wij?
Bij Thuisafgehaald hebben meer dan 12.500 thuiskoks een profiel. Alle koks hebben aangegeven graag, tegen kostprijs, voor een buurtgenoot te willen koken. Deze thuiskoks deelden de afgelopen 8 jaar al meer dan 550.000 maaltijden. Wij van Thuisafgehaald zorgen dat jij in contact komt met een kok bij jou in de buurt die bij jou past.

Kamer van Koophandel: 
55659217
Rechtsvorm: 
Stichting
van € 5,00 tot € 10,00
per maaltijd
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.