Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Service van Envida: Boodschappenservice

Uw dagelijkse boodschappen aan huis geleverd
Bent u door ziekte, handicap of ouderdom niet in staat uw boodschappen te doen? Wordt boodschappen doen te zwaar? Geen nood. Service van Envida kan helpen. Wij zoeken voor u uit hoe u de boodschappen thuis bezorgd kunt krijgen en onder welke voorwaarden.

Service van Envida werkt samen met lokale supermarkten. We sturen u graag een overzicht met de namen en contactgegevens van deze supermarkten toe! Vervolgens maakt u uw keuze en neemt u contact op met de gewenste supermarkt.

  Direct naar Service van Envida: Boodschappenservice

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Beek, Gulpen-Wittem, Maastricht, Margraten, Meerssen, Schinnen, Sittard-Geleen, Vaals, Valkenburg aan de Geul, Voerendaal
  Type maaltijdvoorziening
  Bezorging boodschappen
  Frequentie
  Dagelijks, Enkele keren per week, Wekelijks
  Extra kosten per bestelling
  € 0,00
  Voorwaarden

  Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar. De kosten voor 2017 bedragen per machtiging € 18,25. Betaalt u liever per acceptgiro, dan bedragen de kosten € 19,95.

  Envida

  Meewerken aan een goed leven. Uw leven.

  We willen allemaal een goed leven hebben, het liefst zo lang en zelfstandig mogelijk. Envida biedt u thuis alle hulp, verzorging en voorzieningen wanneer u op leeftijd bent en moeite begint te krijgen met de dagelijkse dingen. Zodat u het leven kunt blijven leiden zoals u dat wilt, ook als u te maken heeft met een langdurige ziekte. Daartoe zijn onze medewerkers altijd dicht in uw buurt, waar u ook woont in Maastricht of het Heuvelland.

  van € 4,95 tot € 10,50
  per maaltijd
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.