Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Restaurant Liefkenshoek, Heteren

U bent van harte welkom in ons restaurants op het plein van Liefkenshoek. Iedere dag wordt tussen 12.00 – 13.15 uur een 3-gangenmenu geserveerd. U kunt afspraken maken over vaste dagen en ook op dieetwensen kunnen wij inspelen. Wanneer u met een groep komt eten is het raadzaam te reserveren.

Bij Stichting Samen Zorgen kunt u genieten van een lekkere, duurzame, gezonde en betaalbare maaltijd. Bij Stichting Samen Zorgen bepalen, bewoners, wijkbewoners en gasten samen met de koks wat er gegeten wordt. Onze keuken stelt aan de hand van de opgegeven voorkeuren en wensen een seizoensgebonden menu samen. De ervaringen en tevredenheid van onze gasten dagen ons telkens weer uit om te verbeteren.

Ontkoppeld koken is een moderne techniek waarbij gerechten aan het eind van de bereiding snel worden terug gekoeld. Voor consumptie worden deze geregenereerd (langzaam terugbrengen naar temperatuur van bereiding). Hierdoor blijft de kwaliteit constant. Intussen kan aandacht gegeven worden aan de presentatie en kan voedselverspilling worden voorkomen. Hierdoor is het mogelijk om zelf te bepalen wanneer u de maaltijd gaat nuttigen.

  Direct naar Restaurant Liefkenshoek, Heteren

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Andelst, Driel, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Indoornik, Keulse Kamp, Leedjes, Lijnden, Loenen, Oosterhout, Randwijk, Slijk-Ewijk, Valburg, Wolferen, Zetten
  Type maaltijdvoorziening
  Eten buitenshuis
  Soort maaltijden
  Bereid warm, Bereid dagvers
  Assortiment

  Aan onze menukaart herken je de rijkdom van onze streek. We kiezen bewust voor Verse en Kwaliteitsproducten en daar waar mogelijk stimuleren we onze regionale boeren. Met deze keuze kunnen wij kwalitatief duurzame maaltijden leveren en dat maakt de maaltijden van Samen Zorgen bijzonder.

  Onze koks gaan de uitdaging aan om u dagelijks te verrassen met een extra smaakvol menu, passend bij het seizoen en het aanbod van de dag. Natuurlijk blijven er alternatieve keuzes mogelijk, want smaken verschillen immers. Het Menu van de Chef staat centraal bij ons.

  Frequentie
  Dagelijks
  Extra kosten per bestelling
  € 0,00

  Stichting Samen Zorgen

  Bij Stichting Samen Zorgen staat de ouder wordende mens centraal. We omringen u met warme zorg en aandacht. Een veilige leefomgeving, die aansluit bij uw gevoel van thuis zijn, maakt betekenisvol ouder worden mogelijk.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.