|  | 

RAZ: Cateringservice

Heeft u iets te vieren, maar u ziet op tegen de organisatie? Dan kunt u RAZ-cateringservice inschakelen. Wij verzorgen de hapjes, drankjes of complete maaltijd voor u en uw gasten. Als uw huis te klein is voor een feestje kunt u ook terecht in een ruimte in één van onze ECR-locaties.

  Direct naar RAZ: Cateringservice

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Amersfoort, Bosch en Duin, Epe, Franeker, Heino, Huis Ter Heide, Leiden, Oss, Raalte, Utrecht, Valkenburg, Wijk bij Duurstede
  Type maaltijdvoorziening
  Catering
  Soort maaltijden
  Bereid warm, Bereid dagvers, Bereid koelvers
  Extra kosten per bestelling
  € 0,00
  Voorwaarden

  Voor informatie over de tarieven kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij geven u dan een advies op maat.

  Zorgorganisatie RAZ

  Zorgorganisatie RAZ (Residentiële en Ambulante Zorg) valt onder ECR en verleent zorg en service aan bewoners en gasten van ECR-locaties. Met deze diensten kunnen ouderen op Eigen Wijze ouder worden. RAZ is een AWBZ-erkende zorgorganisatie en heeft een HKZ-certificering. Onze medewerkers zijn ervaren en gediplomeerd.

  ECR
  ECR biedt woonzorgvoorzieningen waar bewoners wonen met service en zorg van RAZ. In de woonzorgvoorzieningen kunnen bewoners, alleen of samen, oud worden. Het maakt niet uit hoeveel zorg er nodig is. Op elke ECR-locatie zijn daarnaast zorghotelstudio’s aanwezig. Gasten kunnen hier tijdelijk verblijven en krijgen de zorg die ze nodig hebben.

  van € 5,25 tot € 6,55
  per maaltijd
  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.