|  | 

Maaltijdservice Wonen Plus Welzijn

Verse maaltijden, thuis bezorgd. Houdt u ook zo van een lekkere en verantwoorde maaltijd? U heeft volop keuze uit allerlei gerechten en menu's. We houden rekening met uw dieetwensen, gebruiken alleen de beste ingredi├źnten en bezorgen alles koelvers bij u thuis. Onze koelverse maaltijden worden in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon bij u thuis bezorgd door vrijwilligers van Wonen Plus Welzijn. Wij hechten veel waarde aan smaakvolle en gezonde maaltijden.

  Direct naar Maaltijdservice Wonen Plus Welzijn

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Hollands Kroon, Schagen
  Type maaltijdvoorziening
  Bezorging kant-en-klaar
  Soort maaltijden
  Bereid koelvers
  Assortiment

  Iedere dag heeft u de keuze uit heerlijke, verse en seizoensgebonden gerechten en menu's. U bent vrij om hieruit uw eigen maaltijd samen te stellen. Van één, twee of drie gangen.

  Frequentie
  Dagelijks, Enkele keren per week, Wekelijks, Maandelijks
  Bezorgmogelijkheden toelichting

  De maaltijden worden van maandag tot en met zaterdag bezorgd. Maaltijden voor de zondag, worden zaterdag bezorgd. De maaltijden worden in de ochtend bij u thuisbezorgd. U bepaalt zelf hoe vaak u een maaltijd wilt bestellen. En op welke dag(en).

  Voorwaarden

  Wilt u alleen een hoofdgerecht? Dan betaalt u €6,10. De prijs voor twee gangen is €6,70 en drie gangen kosten u €7,30. Deze prijzen zijn inclusief bezorgkosten. De betaling verloopt via een automatische afschrijving aan het einde van elke maand. U tekent hiervoor een machtiging.

  Woonzorggroep Samen

  Wij zijn Samen, Woonzorggroep Samen. Wij zijn úw partner bij het ouder worden. Als het thuis wat minder makkelijk gaat en u extra hulp nodig heeft, als u niet meer thuis kunt wonen vanwege de zorg die u nodig heeft, als u het allemaal niet meer zo goed weet en als u het allemaal nog prima weet maar uw lichaam niet zo goed meer wil, dan zijn wij er voor u. Samen met u en uw naasten zoeken we naar een oplossing. We helpen u uw kwaliteit van leven zoveel mogelijk te behouden, of soms zelfs te verbeteren.

  van € 6,10 tot € 7,30
  per maaltijd
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.