|  | 

Maaltijdservice: Tafeltje dekje Loppersum

We zien steeds meer interesse in tafeltje dekje in Loppersum. De aanleiding hiervoor? Als eerste wordt het aanbod met thuismaaltijden steeds groter. Bovendien worden de gerechten gratis bezorgd. De menu’s, kunnen opgewarmd worden wanneer dat uitkomt. Ook zit u niet vast aan een abonnement. Leeft u zelfstandig maar bent u fysiek niet in staat te koken?

Via Tafeltje Dekje, dé maaltijdservice voor ouderen in Loppersum, staat u weer op eigen benen! In mum van tijd bereidt u iets lekkers zoals Rundvlees in tijmsaus en/of Koolvis met mosterdsaus, prei en gekookte aardappelen. Online bestellen kunt u bijvoorbeeld doen bij 3B Diner of Mathijs Maaltijdbox. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Bekijk ook het overzicht hieronder voor de vaakst gekozen aanbieders van warme maaltijden aan huis voor ouderen.

  Direct naar Maaltijdservice: Tafeltje dekje Loppersum

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Loppersum
  Type maaltijdvoorziening
  Bezorging kant-en-klaar
  Extra kosten per bestelling
  € 0,00

  Maaltijdbutler

  Op dit moment bevindt maaltijdbutler.nl zich nog in de ontwikkelfase. Dit betekend dat nog niet in alle regio’s een maaltijdservice beschikbaar / te vinden is. Wij hebben dagelijks contact met nieuwe bedrijven die in deze markt actief zijn. 

  Statutaire naam: 
  NextFood
  Kamer van Koophandel: 
  57398445 - 000026847655
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.