|  | 

LekkerLeven: Maaltijdservice

LekkerLeven: MaaltijdserviceEen maaltijd die met liefde is gekookt, dat is elke dag weer een cadeautje. Aan onze maaltijden proef je dat ze met aandacht zijn bereid. We kiezen voor verse ingrediënten en koken lekker, gezond én persoonlijk.

Een maaltijd die met liefde is gekookt, dat is elke dag weer een cadeautje. Aan onze maaltijden proef je dat ze met aandacht zijn bereid. We kiezen voor verse ingrediënten en koken lekker, gezond én persoonlijk. Beetje meer jus, extra groenten, zonder zout of een dieet? Het is zo geregeld. Dat geldt trouwens ook voor het bestellen. Met de persoonlijke menukaart kunt u elke dag kiezen waar u zin in heeft, aangevuld met verse boodschappen. Bekijk het assortiment en stel u eigen maaltijd samen.

  • Speciale ledenkorting
  • Koks van Food Connect
  • Ervaar het gemak
Direct naar LekkerLeven: Maaltijdservice
maaltijden & boodschappen LekkerLeven: Maaltijdservicemaaltijden & boodschappen LekkerLeven: Maaltijdservicemaaltijden & boodschappen LekkerLeven: Maaltijdservicemaaltijden & boodschappen LekkerLeven: Maaltijdservicemaaltijden & boodschappen LekkerLeven: Maaltijdservice

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Eindhoven, Groningen, Lansingerland, Leiden, Nijmegen, Utrecht, Zwolle
Type maaltijdvoorziening
Bezorging kant-en-klaar
Soort maaltijden
Bereid koelvers, Bereid vriesvers
Assortiment

Elke dag weer is er de keuze uit een wisselend assortiment van Food Connect van vijf soorten heerlijk bereid vlees of smakelijke vis, groenten, aardappels en sauzen. Maar we koken ook lekkere maaltijden met bijvoorbeeld een Oosters of Italiaans accent.

Frequentie
Anders
Bezorgmogelijkheden toelichting

Uw bezorger brengt uw maaltijden en verse boodschappen wekelijks op een vaste dag bij u thuis. U hoeft dus niet elke dag thuis te blijven voor de bezorger, maar u kunt de maaltijden bewaren in de koelkast of vriezer en zelf bepalen wanneer u eet.

Extra kosten per bestelling
€ 2,25

Lekker Leven

LekkerLeven is in 1996 opgericht met als doel ouderen zo actief en zorgeloos mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen. Speciaal voor hen hebben wij een pakket zorg- en gemakdiensten aan huis ontwikkeld. Naast een huishoudelijke hulp, tuinman of klusjesman bevat het pakket ook diverse andere diensten en producten, zoals maaltijdservice en personenalarmering. Wij bemiddelen inmiddels voor ruim een miljoen huishoudens. Dit doen wij ook namens diverse gemeentes en (zorg)organisaties.

Ook voor mantelzorgers
Onze diensten zijn ook gericht op de ondersteuning van mantelzorgers. LekkerLeven biedt een helpende hand voor deze zwaar belaste groep. Als de mantelzorger onze diensten inzet, houdt hij of zij meer tijd over voor aandacht en zorg voor de ander.

Onze dienstverleners
Wij beschikken over een landelijk netwerk van ervaren dienstverleners. Al onze dienstverleners zijn vooraf persoonlijk gesproken en beoordeeld op betrouwbaarheid en ervaring. Hierdoor is de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze diensten verzekerd.

Onze klantadviseurs 24/7 bereikbaar
Het aanvragen van een dienst kan eenvoudig online. Heeft u een vraag of regelt u uw aanvraag liever telefonisch? De klantadviseurs van LekkerLeven helpen u graag.

Profiteer extra van speciale aanbiedingen
Als klant van LekkerLeven profiteert u van extra voordeel. Het aanbod varieert van korting op een maaltijdservice tot een stedentrip via TUI. Bekijk ons actuele aanbod.

Kamer van Koophandel: 
09092050
Rechtsvorm: 
BV
van € 5,35 tot € 6,65
per maaltijd
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.