|  | 

IJsselheem: Restaurant De Meente

SMAKELIJK ETEN IN DE MEENTE
Een gebakken visje, heldere kippensoep en een lekker chocolade dessert. De keukenbrigade van De Meente serveert een afwisselend driegangen keuzemenu in een knus restaurant. Zowel bewoners als ouderen uit de buurt zijn van harte welkom om gezellig aan te schuiven. Geniet en laat u verrassen door de smakelijke gerechten!

Openingstijden
Het restaurant is dagelijks geopend tussen 11.45 uur en 13.30 uur.

U kunt in het restaurant zowel contact als met de pin betalen.

  Direct naar IJsselheem: Restaurant De Meente

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Genemuiden
  Type maaltijdvoorziening
  Eten buitenshuis
  Soort maaltijden
  Bereid warm
  Frequentie
  Dagelijks
  Extra kosten per bestelling
  € 0,00

  IJsselheem

  De wens van de cliënt is leidend bij IJsselheem
  Woonzorgconcern IJsselheem is de zorgaanbieder voor ouderen in de gemeenten Kampen, Zwartewaterland en Zwolle. De wens of behoefte van de cliënt is altijd het uitgangspunt voor de zorg- en dienstverlening die wij bieden. De cliënt heeft een vraag en IJsselheem zoekt daarop het meest passende antwoord. Cliëntgerichtheid, gastvrijheid en kwaliteit staan in al het handelen van de medewerkers centraal. Zij spelen actief in op individuele keuzes van cliënten, die hierdoor hun zelfstandigheid zoveel mogelijk kunnen behouden.

  Wij zijn met veertien locaties in alle kernen vertegenwoordigd.  In en vanuit deze locaties bieden wij zorg, wonen, welzijn en behandeling. Ook beschikken we over grote deskundigheid op het gebied van ziekenhuisgerelateerde zorg en paramedische behandeling.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.