|  | 

Brasserie Zunte

Vroeger bepaalde de natuur wat er op tafel stond. Dit uitgangspunt is de basis voor onze keuken. Wij koken zoveel mogelijk vers van het land en laten ons leiden door wat de natuur te bieden heeft. U bent van harte welkom voor een (h)eerlijke kop koffie of thee met gebak. ’s Middags kunt u kiezen uit een ruim lunchaanbod met rijk belegde streekboterhammen. ’s Avonds kunt u ‘mee-eten met de pot’, of u kunt kiezen voor het maandelijks wisselende, seizoensgebonden Bartholomaeï-menu.

In dit bijzondere menu gebruiken wij ingrediënten uit het verleden en presenteren wij deze op verrassend, verfrissende wijze.

Doordat u in brasserie Zunte eet en drinkt, draagt u direct bij aan het welzijn van anderen. Dit noemen wij UvoorU; Utrechters voor Utrechters! Want van de opbrengst kunnen wij zorgvuldig gekozen UvoorU-gerechten tegen kostprijs aanbieden. Speciaal voor mensen die minder te besteden hebben.

  Direct naar Brasserie Zunte

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Utrecht
  Type maaltijdvoorziening
  Eten buitenshuis
  Extra kosten per bestelling
  € 0,00
  Voorwaarden

  Reserveren is alleen nodig bij groepen vanaf 4 personen of als u kiest voor het Bartholomaeïmenu i.p.v. het Huysmenu.

  Bartholomeus Gasthuis

  We willen allemaal gezonde, prettige laatste jaren. Het liefst zo zelfstandig mogelijk en als het even kan in eigen huis. Actief blijven deelnemen aan het maatschappelijk verkeer. Maar als dat niet meer kan, dan hopen wij dat er een huis zal zijn dat zich over ons ontfermt en ons verzorgt “in havenisse, (…) als in leggen, in stoven, in baden en in alle andere gelijkcke zaken…” zoals Willem van Abcoude dat al op 20 januari 1407 liet optekenen in de Fundatiebrief van het Bartholomeus Gasthuis.

  Het Bartholomeus Gasthuis is en blijft een huis dat verder gaat op deze eeuwenoude doelstelling. Het is een huis voor iedereen die ouder wordt in de binnenstad van Utrecht en een antwoord zoekt op de vraag hoe ‘ik’ graag (goed) oud zou willen worden. Dat is iets persoonlijks. Dat vraagt een aanpak die rekening houdt met verscheidenheid en eigenheid van mensen. Dat is de belangrijke pijler van onze organisatie en staat centraal in onze missie.

  Kamer van Koophandel: 
  41179168 - 000022312137
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.