|  | 

Woningaanpassingen & domotica

Wij zijn gespecialiseerd in het aanpassen van woningen waardoor men langer en comfortabeler thuis kan blijven wonen. Wat varieert van een wandbeugel of een douchestoel tot een aanbouw of totale verbouwing.

DZ Woningaanpassing denkt graag met u mee over oplossingen in en om het huis. Het uitgangspunt is dat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen. DZ Woningaanpassing realiseert zich hoe belangrijk dit is, zeker in deze tijd. Samen met u willen we uw mobiliteit in huis vergroten zodat u niet alleen zelfstandig, maar ook comfortabel en met gemak in uw eigen huis kunt bewegen.

Op zoek naar vakkundigheid?
Weet u al welke aanpassingen voor u geschikt zijn en zoekt u alleen nog iemand die de aanpassingen kan uitvoeren? Onze medewerkers zijn vakkundig en professioneel. Ze leveren hun werk af met een perfecte afwerking en staan u ook nog eens vriendelijk te woord.

Veiligheid
Ook bij het vergroten van uw veiligheid als u ouder wordt of minder valide bent kan DZ Woningaanpassing u van dienst zijn. De juiste verlichting, automatische deuropeners of een alarm set in de badkamer kunnen al een heel verschil maken.

  Direct naar Woningaanpassingen & domotica

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Zaanstad
  Type klus
  Woningaanpassing, Domotica
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  DZ Woningaanpassing

  Vincent Zwiers startte in 2015 zijn eigen bedrijf, na jaren bij een toonaangevend bedrijf in woningaanpassingen te hebben gewerkt. Zijn kennis, ervaring en uitgebreide netwerk in de Zaanstreek zorgen ervoor dat al uw ideeën tot leven kunnen komen.

  Naast woningaanpassingen bleek er veel vraag te zijn andere werkzaamheden. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, badkamer, meubels op maat of een woningaanpassing, wij staan voor u klaar om uw project op een persoonlijke en professionele manier aan te pakken. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken

  Kamer van Koophandel: 
  70477817 - 000031095585
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.