Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Voor al uw klussen!

Wilt u dat die klusjes in huis nu eindelijk eens gedaan worden? ‘De Behulpzame Buurman’ is er nu om u te helpen. I

Ik verzorg uw klusjes zodat u meer tijd kunt besteden met uw kinderen/kleinkinderen en/of niet meer afhankelijk bent van uw buren.

Bent u kind of kleinkind en bemerkt u dat uw ouders/grootouders wel een extra handje kunnen gebruiken? Dan ben ik er voor u zodat de tijd die u doorbrengt met uw ouder/grootouder niet op gaat aan het doen van klusjes.

Tarieven
Het eerste kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en neemt niet meer dan 1 uur in beslag. In dit gesprek maken we kennis met elkaar en bepalen we samen of en wat ik voor u kan betekenen.

Flexibel en op maat
Ik kan verschillende afspraken maken passend bij uw behoeften. Dagelijks of wekelijks op vaste tijden. Of tijdelijk of eenmalig bij een bijzondere situatie of gebeurtenis. Ik bied echter geen medische of verpleegkundige zorg, daarvoor kan ik thuiszorg of andere professionals voor u inschakelen.

Ad hoc of Abonnement
Bij een incidentele of tijdelijke afname: €21,50 per uur exclusief btw (21%) plus eventuele kosten openbaar vervoer.
Abonnement voor 10 uur gedurende 2 maanden: €170,- exclusief btw, plus eventueel kosten openbaar vervoer.
Zo’n abonnement kan bv prima als cadeau dienen voor kinderen die hun ouders zorg willen geven, ik zal dit in overleg als leuke cadeaubon aanleveren.

  Direct naar Voor al uw klussen!

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Amsterdam
  Type klus
  Reparaties, Onderhoud
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  De Behulpzame Buurman

  Ik ben Maarten Velds, de Behulpzame Buurman.

  In 1966 ben ik geboren in Amsterdam. Ik groeide op in Bilthoven en sinds eind jaren ‘80 ben ik weer terug in mijn geboorteplaats Amsterdam. Na meer dan 25 jaar in de zakenreiswereld gewerkt te hebben, heb ik besloten het roer omte gooien en mijn eigen onderneming te starten. Ik kreeg niet meer de voldoening die ik altijd uit mijn werk haalde en één van de belangrijkste zaken die ik miste was de zingeving in mijn werk. Het leukste in mijn carrière vond ik het helpen van mijn klanten. Iets waarin ik nu in een andere vorm verder wil.

  In de tijd dat mijn vader erg ziek was heb ik hem een tijd lang verzorgd. Momenteel doe ik allerhande werk voor mijn moeder en help ik onder andere ook mijn 80 jarige onderburen met vele klussen.

  Mijn motivatie haal ik uit de dankbaarheid van anderen en ik vind het fijn anderen te helpen en te ondersteunen. Ik kan genieten van de opluchting die ik bij anderen ervaar als een in hun ogen lastige klus geklaard is. Ik vind het vooral belangrijk ouderen te helpen omdat zij er vaak alleen voor staan en meer en meer afhankelijk worden van anderen.

  Ik beschik over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en ben Gouden Thuishelper bij BeterThuis.

  In mijn vrije tijd houd ik ervan om te sporten en te koken. Elke zondagochtend doe ik ‘bootcamp’ in het Amsterdamse bos en regelmatig kook ik voor vrienden bij mij thuis.

  Ook ben ik actief als vrijwilliger bij stadsboerderij Zimmerhoeve en bij het Rijpgracht festival.

  Kamer van Koophandel: 
  62606484
  € 17,00
  per uur
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.