Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Verhuismanager

Life-lijn adviseert, inventariseert en organiseert alles rond om het verhuizen. Verhuizen is nu eenmaal meer dan spullen van A naar B brengen. Van de adreswijzigingen, oversluiten abonnementen tot het kiezen en het regelen van de gehele verhuizing. Wij regelen het voor u samen met u.

  Direct naar Verhuismanager

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Zuid-Holland
  Type klus
  Verhuizing
  Spoedhulp mogelijkheid
  Ja
  Kleine klussen
  Nee
  Grote klussen
  Nee
  Voorwaarden

  Na het ontvangen van een aanvraag nemen wij binnen 48 uur contact met u op. Tijdens een vrijblijvende verhuisscan nemen wij uw wensen door en maken we kennis met elkaar. Bij dit gesprek kunnen ook aanwezig zijn: de verwijzer, familie of andere vertrouwenspersonen. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om.

  U ontvangt een vrijblijvende offerte met daarin een plan van aanpak. Het proces is voor iedereen anders en daarom maatwerk. Per project wordt er gekeken wat de kosten zijn en welke kosten vergoed kunnen worden. 

  Life-lijn verhuismanager

  Ik ben Marjolijn van Herk, de kracht achter Life-lijn. Ik regel al jaren zaken voor mensen en bedrijven op het gebied van het inrichten van winkels huizen of beurzen. Als professional organizer kan ik een belangrijke rol spelen om een stressvolle periode rond verhuizen zo goed en rustig mogelijk te laten verlopen. Of het ondersteunen bij woningaanpassingen om langer in uw eigen huis te blijven wonen.

  Kamer van Koophandel: 
  52674207
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.