|  | 

Smarthomes voor particulieren

Hoe gaaf is het om je eigen huis te bouwen of verbouwen. Om eindelijk al je wensen te realiseren. Qua architectuur, inrichting, beleving en … functionaliteit. Want je wilt niet alleen een mooi huis, je wilt ook een slim huis. Toch? Een huis waar zo veel mogelijk functies zijn geautomatiseerd. En nee, dat is geen luxe. Niet meer. Dat is gewoon het toepassen van een stukje techniek. Dat is een Loxone Smarthome.

  Direct naar Smarthomes voor particulieren

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nederland
  Type klus
  Domotica
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Smarthome Domotica

  Het was 2011. De vraag naar domotica nam toe. Steeds meer mensen ontdekten hoe gemakkelijk het was om functies in huis te automatiseren en op elkaar af te stemmen. En ook: hoe toegankelijk dat was. Met name met de opkomst van Loxone als merk, een van de meest gebruikersvriendelijke merken in domotica. Dat was voor ons het signaal om nog verder te gaan specialiseren in het ontwerpen en programmeren van domotica installaties; en dan met name die van Loxone. 

  Domotica voor installateurs en particulieren
  Inmiddels werken wij nauw samen met Loxone Benelux, mogen wij ons Loxone Gold partner noemen, werken wij door heel Nederland, voor particulieren en installateurs, en doen wij zelfs opdrachten in het buitenland. 

  Installateurs adviseren wij bij het selecteren van de juiste producten voor hun klanten. Naast het leveren van de producten schrijf ik ook de benodigde software. Particulieren nemen wij van a tot z mee aan de hand: wij laten hen real life zien wat zoal de mogelijkheden in smarthomes zijn, adviseer hen hoe zij functies in hun woning kunnen automatiseren, lever de producten, bouw de verdeelkast en programmeer de software.

  Kamer van Koophandel: 
  70675163 - 000038921227
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.