|  | 

Rookmelders Vervangen

Rookmelders VervangenOns bedrijf is gespecialiseerd in het vervangen van bestaande rookmelders. In woningen gebouwd na 2003 zijn dit rookmelders op stroom met een back-up batterij. Wij kunnen in overleg de oude rookmelders voor nieuwe modellen vervangen en geven ook advies over het onderhoud.

Rookmelders gaan 10 jaar mee. Na deze tijd moeten ze worden vervangen. Door vuil en stof zijn rookmelders niet meer betrouwbaar en kunnen ook vals alarm geven.

Wij werken met rookmelders op stroom en een back-up batterij die 10 jaar meegaat. Tussentijds hoeft er dus geen batterij te worden vervangen. Nooit meer last van dat vervelende piepje van de rookmelder als de batterij leeg is.

Prijsindicatie:
Vanaf € 89.95 per rookmelder (bij afname 2 rookmelders) voorrijkosten € 49,95

  • rookmelder vervangen
  • rookmelders vervangen
  • rookmelder installeren
Direct naar Rookmelders Vervangen
Klussen huis & tuin Rookmelders VervangenKlussen huis & tuin Rookmelders VervangenKlussen huis & tuin Rookmelders VervangenKlussen huis & tuin Rookmelders Vervangen

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Noord-Holland
Type klus
Onderhoud, Hulpmiddelen, Brandveiligheid, Woninginrichting
Spoedhulp mogelijkheid
Nee
Voorwaarden

Genoemde prijzen zijn vanaf minimaal 2 rookmelders op netstroom, binnen Noord Holland. Voor andere provincies geldt een toeslag. Informeer vrijblijvend bij ons.

NaQuBo Comfort en Veiligheid

Onze werkwijze zorgt voor minder slachtoffers door brand en koolmonoxidevergiftiging en zou misschien wel uw leven en dat van uw naasten of huisdieren kunnen redden op een dag.

Kamer van Koophandel: 
58660763
Rechtsvorm: 
Eenmanszaak
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.