|  | 

Rookmelders en Koolmonoxidemelders monteren of vervangen

Rookmelders en Koolmonoxidemelders monteren of vervangenOns bedrijf is gespecialiseerd in het vervangen van rookmelders en koolmonoxidemelders. Wij vervangen oude rookmelders voor nieuwe modellen en geven ook advies over de plaatsing en eventueel onderhoud. Ook kunt u een onderhoudscontract bij ons afsluiten.

Wij werken met rookmelders en koolmonoxidemelders die 10 jaar werken op de ingebouwde batterij. Tussentijds hoeft er dus geen batterij te worden vervangen, dit is natuurlijk ideaal voor ouderen en minder validen. Nooit meer last van dat vervelende piepje van der rookmelder als de batterij leeg is.

Wist u dat de meeste rookmelders om de 3 a 4 maanden moeten worden schoongemaakt met de stofzuiger en een zacht opzetborsteltje? En dat rookmelders elke 10 jaar moeten worden vervangen? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij werken ook samen met Woningbouwverenigingen, Vastgoedbeheerders en VVE's.

Prijsindicatie:
Vanaf € 49.95 per rookmelder (bij afname 2 rookmelders) voorrijkosten € 37,50

  • rookmelders vervangen
  • rookmelder
  • koolmonoxidemelder
Direct naar Rookmelders en Koolmonoxidemelders monteren of vervangen
Klussen huis & tuin Rookmelders en Koolmonoxidemelders monteren of vervangenKlussen huis & tuin Rookmelders en Koolmonoxidemelders monteren of vervangen

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Noord-Holland
Type klus
Brandveiligheid
Voorwaarden

Genoemde prijzen zijn vanaf minimaal 2 rookmelders op netstroom, binnen Noord Holland. Voor andere provincies geldt een toeslag. Informeer vrijblijvend bij ons.

NaQuBo Comfort en Veiligheid

Onze werkwijze zorgt voor minder slachtoffers door brand en koolmonoxidevergiftiging en zou misschien wel uw leven en dat van uw naasten of huisdieren kunnen redden op een dag.

Kamer van Koophandel: 
58660763
Rechtsvorm: 
Eenmanszaak
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.