|  | 

Lekkerleven: Klusjesman

Lekkerleven: KlusjesmanEen klusjesman helpt u bij alle kleine klussen in en om uw huis. Een kast in elkaar zetten of een plank bevestigen? Lamp vervangen of schilderij ophangen? Al onze klusjesmannen zijn door ons persoonlijk geselecteerd op ervaring en betrouwbaarheid.

  • Gescreende vakmensen
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Klantwaardering 8.5
Direct naar Lekkerleven: Klusjesman
Klussen huis & tuin Lekkerleven: KlusjesmanKlussen huis & tuin Lekkerleven: KlusjesmanKlussen huis & tuin Lekkerleven: Klusjesman

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Spoedhulp mogelijkheid
Nee
Kleine klussen
Ja
Grote klussen
Nee
Kleine klussen omschrijving
Een kast in elkaar zetten, een plank bevestigen, een lamp vervangen of schilderij ophangen.
Voorwaarden

Zie de site.

Lekker Leven

LekkerLeven is in 1996 opgericht met als doel ouderen zo actief en zorgeloos mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen. Speciaal voor hen hebben wij een pakket zorg- en gemakdiensten aan huis ontwikkeld. Naast een huishoudelijke hulp, tuinman of klusjesman bevat het pakket ook diverse andere diensten en producten, zoals maaltijdservice en personenalarmering. Wij bemiddelen inmiddels voor ruim een miljoen huishoudens. Dit doen wij ook namens diverse gemeentes en (zorg)organisaties.

Ook voor mantelzorgers
Onze diensten zijn ook gericht op de ondersteuning van mantelzorgers. LekkerLeven biedt een helpende hand voor deze zwaar belaste groep. Als de mantelzorger onze diensten inzet, houdt hij of zij meer tijd over voor aandacht en zorg voor de ander.

Onze dienstverleners
Wij beschikken over een landelijk netwerk van ervaren dienstverleners. Al onze dienstverleners zijn vooraf persoonlijk gesproken en beoordeeld op betrouwbaarheid en ervaring. Hierdoor is de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze diensten verzekerd.

Onze klantadviseurs 24/7 bereikbaar
Het aanvragen van een dienst kan eenvoudig online. Heeft u een vraag of regelt u uw aanvraag liever telefonisch? De klantadviseurs van LekkerLeven helpen u graag.

Profiteer extra van speciale aanbiedingen
Als klant van LekkerLeven profiteert u van extra voordeel. Het aanbod varieert van korting op een maaltijdservice tot een stedentrip via TUI. Bekijk ons actuele aanbod.

Kamer van Koophandel: 
09092050
Rechtsvorm: 
BV
€ 19,50
per uur
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.