|  | 

Klussendienst

KlussendienstHeeft u een klus die u zelf niet kunt of u komt hier zelf niet aan toe? Maak dan gebruik van de klussendienst. Een handige en betrouwbare service voor uw klussen in en om het huis.

  Direct naar Klussendienst

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Almelo, Berkelland, Borne, Dinkelland, Enschede, Eschmarke, Goor, Haaksbergen, Hellendoorn, Hengelo, Hof van Twente, Lonneker, Losser, Neede, Oldenzaal, Oost Gelre, Rijssen-Holten, Tubbergen, Twenterand, Wierden, Winterswijk
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Voorwaarden

  Voordeel met de LivioPlus Servicepas.
  Voor voordeel kan iedereen lid worden van Het lidmaatschap kost slechts € 16,50 per jaar per huishouden. Het hele gezin kan dus gebruikmaken van de vele kortingen en voordelen , die u als lid ontvangt.

  Kosten
  Leden LivioPlus betalen € 32,50 per uur per persoon incl. BTW ( afname minimaal 1 uur). U betaalt geen voorrijkosten in Enschede. Daar buiten in overleg met de klussendienst.
  Niet-leden betalen: € 40,00 per uur per persoon incl. BTW. U betaalt dan ook reistijd en voorrijkosten. Er kunnen eventueel materiaalkosten bijkomen, u kunt ook in overleg met de klusjesman de benodigde materialen zelf in huis halen.

  Indien gewenst kunt u van tevoren via een offerte of urenindicatie geïnformeerd worden omtrent de kosten.

  Afspraak maken?
  Bel Livio. Uw gegevens en telefoonnummer worden genoteerd en u wordt door de klussendienst binnen drie werkdagen teruggebeld voor een afspraak.*

  Livio

  Livio is werkzaam op het terrein van zorg, wonen en gezondheid. In hoofdzaak betreft dit zorg aan huis (verzorging, verpleging en begeleiding bij cliënt*en thuis), verpleeghuiszorg en reguliere zorg in meer beschermde woonvormen, alsmede de zorg voor lichamelijk gehandicapten. Ook de uitleen van verpleegartikelen alsmede voedingsvoorlichting en dieetadvisering behoren tot de kernactiviteiten van Livio.

  € 32,50
  per uur
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.