|  | 

Klussenbedrijf

Bent u op zoek naar een betrouwbaar klussenbedrijf? Kies voor vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service.

Als klant van een (klussen-)bedrijf hebt u recht op garantie; garantie op kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden en garantie op onderdelen die door het klussenbedrijf zijn geregeld. Als u als consument een klus laat uitvoeren door een klussenbedrijf dat lid is van het VLOK, bent u er als consument van verzekerd dat het klussenbedrijf deze garantie ook daadwerkelijk nakomt. Hoe? Doordat het VLOK instaat voor de kwaliteit van haar leden. En bent u het hier als consument niet mee eens? Dan kunt u een beroep doen op de Geschillencommissie. De VLOK garandeert dat haar leden de uitspraken van de Geschillencommissie

  Aanvullende informatie

  Type klus
  Woningaanpassing, Onderhoud
  Voorwaarden
  Als lid van VLOK, branchevereniging voor klussenbedrijven, hanteren wij de VLOK-Uitvoeringsvoorwaarden. Deze zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Deze organisaties behartigen uw belangen.
  Kwaliteitslabels
  • VLOK

   Branchevereniging voor klussenbedrijven. Bent u op zoek naar een betrouwbaar klussenbedrijf? De bij ons aangesloten ondernemer staat voor vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service.

  Het Behouden Huys

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.