|  | 

Klusjesman met STMG Ledenservice-voordeel

Een klusjesman via STMG Ledenservice helpt u bij alle kleine klussen in en om het huis. Een kast in elkaar zetten of een plank bevestigen? Lamp vervangen of schilderij ophangen? Regel een klusjesman!

Onze klusjesmannen zijn zorgvuldig gescreend op ervaring en professionaliteit. Zij helpen u graag met allerlei klussen waar u zelf geen tijd voor heeft of waar u tegen op ziet. Stel uw klus niet langer uit en regel vandaag nog een klusjesman voor al uw kleine klussen in en om het huis.

  Direct naar Klusjesman met STMG Ledenservice-voordeel

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Arnhem, Didam, Doesburg, Duiven, Gelderland, Ingen, Lent, Lienden, Lingewaard, Neder-Betuwe, Ommeren, Oosterhout, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rijnwaarden, Rozendaal, Wehl, Westervoort, Zevenaar
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Voorwaarden

  Onze klusjesman pakt alle kleine klussen voor u op. De minimale afname voor klussen in en om het huis is één uur.

  Lid worden van STMG Ledenservice kent vele voordelen. U bent al lid voor slechts € 23,50 per jaar.

  STMG

  SMT zorg is een energieke jonge ondernemende thuiszorg. Die zorg op maat, voor verschillende doelgroepen is toegesneden. Onze uitgangspunt als SMT zorg zal altijd focussen op het welzijn van mensen. Dat geldt evenzeer voor ambitie om de cliënten zodanige zorg te verlenen, dat ze zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

  Thuiszorg ` Van Hart Tot Mens ` is niet voor niets de slogan van SMT zorg. Zo voelt iedereen zich bij ons thuis. SMT Zorg vertelt u graag meer over wie wij zijn, wat we leveren en hoe u daarvan gebruik kunt maken.

  € 19,50
  per uur
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.