Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Het Gidslicht (valpreventie)

Het Gidslicht (valpreventie)Gight installeert lichtpaden in de woningen van ouderen. Vaak van bed naar toilet. Als de bewoner dan 's nachts uit bed stapt, gaat het lichtpad automatisch aan door onze bewegingssensoren. Alle obstakels (drempels, losliggende schoenen etc.) worden direct zichtbaar en kunnen makkelijk vermeden worden. Het licht is subtiel genoeg om u of eventueel uw partner niet te storen, maar helder genoeg voor een betrouwbare oriëntatie van de omgeving.

Prijsindicatie
€ 199,95

  Direct naar Het Gidslicht (valpreventie)
  Klussen huis & tuin Het Gidslicht (valpreventie)Klussen huis & tuin Het Gidslicht (valpreventie)Klussen huis & tuin Het Gidslicht (valpreventie)Klussen huis & tuin Het Gidslicht (valpreventie)

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nederland
  Type klus
  Woningaanpassing, Hulpmiddelen
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Voorwaarden

  Om een goed lichtpad bij u aan te leggen is het van belang dat er een aantal stopcontacten vrij zijn.

  Gight

  Ons Verhaal
  Juni 2015, Ik werd wakker gebeld met het vervelende nieuws dat mijn opa en oma waren gevallen. Ze zagen een trapje over het hoofd toen ze opstonden in de nacht. Wat was ik geschrokken! Na dit valincident voelde ik me nog lang onrustig, want ik had het idee dat deze ellende voorkomen had kunnen worden. 

  Een aantal maanden later kwam ik met het plan om padverlichting aan te leggen in de slaapkamer van mijn grootouders. Dit was een groot succes! Mijn opa en oma zijn door de verlichting niet meer gevallen, en ik kon weer met een gerust hart gaan slapen. 

  Ik was niet de enige met grote bezorgdheid over mijn opa en oma. Al vrij snel had ik een groep kleinkinderen gevormd die zoveel mogelijk ouderen wilden helpen met de padverlichting. Deze groep is uitgegroeid tot de organisatie Gight.

  Statutaire naam: 
  Gight B.V.
  Kamer van Koophandel: 
  68527020 - 000036956759
  Rechtsvorm: 
  BV
  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.