Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

H-Cleaning B.V.: Tuin- en klushulp

H-Cleaning B.V.: Tuin- en klushulpTuinKlushulp gaat voor u op zoek naar een geschikte tuin- of klushulp bij u in de buurt. Ideaal voor de kleinere klussen in huis en tuin. In tegenstelling tot vele andere bemiddelingsbureaus, hoeft u bij ons geen moeite te doen om een geschikte tuin- of klushulp te vinden. Een offerte opvragen en vergelijken is niet meer nodig met ons vaste tarief. TuinKlushulp organiseert de bemiddeling tussen tuin- en klushulp en particulieren.

Aan de hand van de wensen van de klant gaan wij op zoek naar een geschikte dienstverlener die de klus komt klaren. Zodra wij iemand voor de klant hebben ben gevonden, loopt het contact zo veel mogelijk direct tussen de dienstverlener en de klant. Alle dienstverleners in ons bestand hebben succesvol een online integriteit interview afgerond en een persoonlijk gesprek gehad met één van onze medewerkers. Op basis van deze resultaten gaan wij op zoek naar de tuin- of klushulp die het meest geschikt is voor u en uw klus. In de meeste gevallen hebben wij al binnen 3 dagen een dienstverlener voor u gevonden. U heeft direct contact met de dienstverlener.


  • Gescreende hulpen
  • U hoeft zelf niet op zoek
  • Slechts € 22,50 per uur
Direct naar H-Cleaning B.V.: Tuin- en klushulp
Klussen huis & tuin H-Cleaning B.V.: Tuin- en klushulpKlussen huis & tuin H-Cleaning B.V.: Tuin- en klushulpKlussen huis & tuin H-Cleaning B.V.: Tuin- en klushulp

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Alblasserdam, Albrandswaard, Alphen aan Den Rijn, Barendrecht, Bernisse, Binnenmaas, Bodegraven, Brielle, Capelle aan Den IJssel, Cromstrijen, Delft, Den Haag, Dordrecht, Giessenlanden, Goeree-Overflakkee, Gorinchem, Gouda, Hardinxveld-Giessendam, Hellevoetsluis, Hendrik-Ido-Ambacht, Hillegom, Kaag en Braassem, Katwijk, Korendijk, Krimpen aan Den IJssel, Lansingerland, Leerdam, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam, Lisse, Maassluis, Midden-Delfland, Molenwaard, Nieuwkoop, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Oud-Beijerland, Papendrecht, Pijnacker, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Sliedrecht, Spijkenisse, Strijen, Teylingen, Vlaardingen, Vlist, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Westland, Westvoorne, Zederik, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zuidplas, Zwijndrecht
Spoedhulp mogelijkheid
Nee
Kleine klussen
Ja
Grote klussen
Nee
Kleine klussen omschrijving
Kleine reparaties (trap, kraan, sloten, toilet, deuren/ramen), meubels in elkaar zetten, apparatuur aansluiten, bijvullen CV-installatie, schilderijen ophangen, antislip-, inbraakwerende en isolerende voorzieningen.
Voorwaarden

Nee.

Toelichting voorrijkosten:

Natuurlijk gaan we altijd op zoek naar een goede hulp bij u in de buurt. U kunt er echter voor kiezen om eventuele reiskosten (€0,19 per kilometer) te vergoeden, met een maximum van €10,-. Indien u hiervoor kiest, is de kans groter dat we een geschikte hulp voor u kunnen vinden.

H-Cleaning B.V.

Dit is een concept van H-Cleaning B.V. Sinds 2004 biedt H-Cleaning B.V. meerdere diensten aan voor particulieren, die gericht zijn op werkzaamheden in en om het huis. 

€ 22,50
per uur
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.