|  | 

Domotica

Domotica, ook wel huisautomatisering genoemd, is een toepassing wat steeds meer voor de installaties in huis.

Een definitie van domotica:
De integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Bij domotica draait het dus niet alleen om integratie van techniek en bediening in de woning, maar ook om de dienstverlening van buitenaf naar de woning.

Het kunnen relatief eenvoudige opstellingen zijn, zoals de winkeldeur die automatisch opent en sluit als men ze nadert, of de verlichting van de hal die automatisch aanflitst als er aangebeld wordt.

De meeste toepassingen vindt men in de keuken en de badkamer evenals voor comfort, veiligheid en efficiënt energiegebruik. Typische toepassingen zijn verwarming, airconditioning (HVAC), verlichting.

  Direct naar Domotica

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  IJsselstein, Montfoort, Nieuwegein, Utrecht
  Type klus
  Domotica
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Haarmans Installatietechniek

  Haarmans Installatietechniek b.v. is een jong en zelfstandig elektrotechnisch installatiebedrijf loodgietersbedrijf en is sinds 1997 gevestigd in IJsselstein.

  Haarmans als regionaal gevestigd installateur en valt onder het segment midden en kleinbedrijf. In ons geval wil dit zeggen “persoonlijk en betrokken”. Dit komt u als opdrachtgever ten goede, omdat de communicatielijnen kort zijn en u met vaste aanspreekpunten werkt, dit is voor beide partijen wel zo prettig.

  Als BRL 6000, VCA, BORG gecertificeerd installatiebedrijf en branddetectiebedrijf is Haarmans actief in de woningbouw in nieuwbouw, renovatie, transformatie van kantoren en utiliteitsbouw in nieuwbouw, renovatie.

  Kamer van Koophandel: 
  30097722 - 000017686385
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.