|  | 

ComfortInstallateur

Het gemak van alles onder één dak.
Van aanleg van technische installaties, dak- en zinkwerk tot en met het totaalonderhoud en het volledig aanpassen van de woning voor senioren of mensen met een beperking. TMI-Bosch neemt de regie voor u uit handen en zorgt voor een perfecte uitvoering van alle werkzaamheden.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom nemen wij graag de tijd om te analyseren wat u nodig heeft en luisteren we naar uw wensen. Die gegevens brengen wij in kaart en vervolgens krijgt u van ons advies welke hulpmiddelen en eventuele alternatieven het beste bij u en uw woning passen.

Een ComfortInstallateur is speciaal getraind om aanpassingen in uw huis te inventariseren die het comfort en veiligheid in uw huis vergroten. Denk aan eenvoudige voorzieningen om valpartijen in uw badkamer te voorkomen, maar ook technische voorzieningen zoals een lifttrap of alarmsysteem die het mogelijk maken langer zelfstandig te kunnen wonen.

  Direct naar ComfortInstallateur

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Elburg
  Type klus
  Woningaanpassing
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Kwaliteitslabels

  TMI-Bosch

  In 1965 startte Stein Immeker, samen met zijn vrouw het bedrijf: Technisch Magazijn Immeker. Het bedrijf richtte zich toen volledig op de agrarische sector en leverde en monteerde technische installaties voor stallen zoals melkmachines en drinkwatersystemen voor vee. Door de veranderingen in deze sector is het bedrijf zich toen meer gaan richten op de bouw en particuliere installatie markt. Nog steeds zijn er veel agrarische bedrijven al meerdere generaties klant bij ons.

  Familie Immeker heeft het bedrijf na 40 jaar het bedrijf in 2005 verkocht aan de huidige eigenaren fam. Bosch. Omdat wij het bedrijf van fam. Immeker en de visie hierop deelden, was de overname met al het personeel en voorraden in 2005 een feit.

  Kamer van Koophandel: 
  08136436 - 000012481939
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.