|  | 

ComfortInstallateur voor comfortabel en levensbestendig wonen

Wij, als comfortinstallateur (sinds 21-10-2014), hebben allerlei oplossingen om mensen zo lang en veilig mogelijk thuis te laten wonen. Te denken valt aan beveiliging op deuren en gasfornuizen, aangepaste doucheruimtes en wastafelcombinaties maar ook aan het aanpassen van de woning voor een rolstoel. Als u een afspraak met ons maakt komt er een specialist bij u thuis en gaan wij graag met u op zoek naar de zorgbehoefte en dragen hiervoor goede oplossingen aan.

  Direct naar ComfortInstallateur voor comfortabel en levensbestendig wonen

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Apeldoorn
  Type klus
  Woningaanpassing
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Kwaliteitslabels

  Hafkamp Installatietechniek B.V.

  De mensen van Hafkamp Installatietechniek zijn mensen met passie voor techniek. Wij vinden het leuk om creatieve oplossingen te vinden en we willen graag uitzoeken hoe het onmogelijke toch mogelijk gemaakt kan worden. Met enige trots durven we te stellen dat we meer zijn dan techneuten, we hebben daarbij ook oog voor de klant, een luisterend oor om uw wensen goed te horen en het vakmanschap om die wensen te vertalen in een technisch perfecte installatie.

  Wij zien onszelf als dienstverlener, werken snel en gedegen, zijn flexibel en willen van elk project iets bijzonders maken.

  Kamer van Koophandel: 
  08012908 - 000018301738
  Rechtsvorm: 
  BV
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.