|  | 

CareynPlus: Matrasreiniging

Laat uw matras professioneel reinigen en geef huisstofmijt geen kans. Huisstofmijten komen voor in alle soorten stofferingen, maar vooral in matrassen. Het lastig te bestrijden, omdat ze overal om ons heen zijn. Sommige mensen krijgen er een allergische reactie op. Met een behandeling van Chem-Dry Kuster & de Leur is dit eenvoudig te verhelpen. Zo slaapt u altijd op een schoon en hygiënisch matras.

CareynKaart; altijd hulp, leuke uitjes en korting
Vraag de CareynKaart aan. U betaalt slechts € 24,95 per jaar.

CareynPlus
Als onderdeel van Careyn zijn wij er voor mensen met én zonder zorgondersteuning. Wij bieden services die u helpen bij het dagelijks leven. Hulp bij uw persoonlijke verzorging of het onderhoud van uw huis, maar ook bij de verzorging van een ander. Als u graag uw lichaam vitaal wilt houden of op stap wilt gaan met familie, vriend(inn)en of een groepsreis (met zorg), dan bieden wij vele mogelijkheden. U vindt bij ons ook informatie over thema's zoals bewegen, voeding, mantelzorg of zelfstandig wonen. En met uw CareynKaart krijgt u korting op vrijwel ons gehele aanbod.

  Direct naar CareynPlus: Matrasreiniging

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Abbenbroek, Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Breda, Brielle, De Ronde Venen, Delft, Goeree-Overflakkee, Heenvliet, Hellevoetsluis, Hoek van Holland, Hoeksche Waard, Hoogvliet Rotterdam, Maassluis, Midden-Delfland, Montfoort, Oudewater, Pijnacker-Nootdorp, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Stichtse Vecht, Utrecht, Vlaardingen, Voorne-Putten, Westland, Westvoorne, Woerden, Zeist, Zuidland
  Type klus
  Onderhoud
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Careyn

  Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van onze klanten, jong en oud, gezond of kwetsbaar. Als het nodig is staan onze vakbekwame en betrokken medewerkers klaar om hulp en ondersteuning te bieden. Samen met andere zorgverleners, vrijwilligers, mantelzorgers en buurt- en wijkbewoners. Persoonlijk en altijd dichtbij, want samen werkt het beter.

  Statutaire naam: 
  Stichting Careyn
  Kamer van Koophandel: 
  27278704 - 000023113251
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.