Klussen huis & tuinKlussen in huis en tuin

Heeft u op hoge leeftijd een klus in huis of tuin die u zelf niet kunt uitvoeren? En kunt u of wilt u de hulp van familie, vrienden of buren niet (altijd) inschakelen? Er zijn meer oplossingen dan u denkt! U kunt kiezen tussen grote of kleine klussen en u kunt aangeven of deze klus met spoed moet worden afgehandeld.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de prijs voor deze dienst.

- Formaat

 • Kleine klussen: hierbij gaat het om bijvoorbeeld kleine reparaties (trap, kraan, sloten, toilet, deuren/ramen), meubels in elkaar zetten, apparatuur aansluiten, bijvullen cv-installatie, schilderijen ophangen of het aanbrengen van hulpmiddelen.
 • Grote klussen: hierbij gaat het om de wat grotere aanpassingen aan uw huis of tuin. U kunt denken aan het schilderen van een muur, het aanleggen van nieuwe tegels in de tuin, timmerwerk of verbouwingen.

- Spoedhulp

Moet uw aanvraag binnen 24 uur na ontvangst worden opgelost? Dit is alleen mogelijk voor kleine klussen.

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over klussen in huis en tuin.

Aantal Klussen huis & tuin dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden : 1.880
1.880 diensten
Smienk: Alles over (gebruikte) trapliften

Smienk: Alles over (gebruikte) trapliften

door Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften informeert u graag over de mogelijkheden van een traplift. Antwoord op vragen als: Wat kost een traplift? Heb ik recht op vergoedingen? Wat zijn de opties op een traplift? Enz. Zij bieden zelf zowel nieuwe als gebruikte trapliften aan van alle merken. De prijsrange ligt tussen € 1.690 en € 4.000 incl. BTW
Meer info »
 • Nieuw
 • Gebruikt
 • Alle merken
Corona Community Care platform

Corona Community Care platform

door GoodUp
Ben jij een individu of een organisatie die wel wat hulp kan gebruiken? Start dan nu jouw initiatief op dit platform. Met dit initiatief kun je anderen uitnodigen om bij te dragen door middel van het delen van tijd of kennis.
Meer info »
 • coronahulp
Verplaatsbare watermist nozzle, maakt een onvermijdelijke brand overleefbaar

Verplaatsbare watermist nozzle, maakt een onvermijdelijke brand overleefbaar

door Q-Fog | NATER Gas & Vloeistofsystemen b.v.
Met de verplaatsbare watermist nozzle kunnen we mensen die een onvermijdelijk groter risico hebben op brand toch brandveilig maken. Zeker belangrijk als dit risico op brand ook nog eens gecombineerd wordt met verminderde zelfredzaamheid.
Meer info »
 • onvermijdelijke
 • brand
 • overleefbaar
Coronahulp: Vraag om hulp en plaats een oproep

Coronahulp: Vraag om hulp en plaats een oproep

door NLvoorelkaar
Je kunt zelf niet meer op bezoek bij je moeder en maakt je zorgen. De activiteiten in het verzorgingshuis waar je werkt, liggen stil en de bewoners zitten alleen. Je kinderen kunnen niet naar school of de opvang en jouw hulp is hard nodig op je werk. Veel mensen willen helpen maar weten niet waar ze moeten starten. Jij weet waar de hulp nodig is.
Meer info »
 • coronahulp
Hulp zoeken op Gewoonmensendiemensenwillenhelpen.nl (coronahulp)

Hulp zoeken op Gewoonmensendiemensenwillenhelpen.nl (coronahulp)

door Burgerinitiatief voor coronahulp
Samen zijn we allemaal! Door heel Nederland staan er mensen klaar die niet kunnen wachten om u te helpen. Vul de pagina in op onze site om hulp van deze mensen aan te vragen.
Meer info »
 • coronahulp
Logo Klussen huis & tuin

Ontmoeten en Ontzorgen in Woonzaken

door NijlandWonen
Wij zijn al 65 jaar woninginrichter en gespecialiseerd in senioren. Onze activiteiten gaan verder dan alleen de verzorging van uw woninginrichting. Ook in andere woonzaken kunnen wij u ondersteunen om uw oude dag zo zorgeloos mogelijk te maken.
€ 42,25 - € 50,00
per uur
Meer info »
Logo Klussen huis & tuin

Dakgoot reinigen

door Van der Velden Rioleringsbeheer Utrecht B.V.
Van der Velden Rioleringsbeheer Utrecht is de specialist in het reinigen van een dakgoot voor een optimale waterafvoer. Een dakgoot is een belangrijke schakel in een rioleringsstelsel. Dit betekent ook dat deze goed en op tijd onderhouden en schoongemaakt dient te worden. Op deze manier voorkomt u dat de goot en de riolering overmatig vervuild raakt en op den duur verstopt raakt. Wij raden u aan om ook voor dakgoten preventief onderhoud te laten plegen.
Meer info »
Logo Klussen huis & tuin

Duurzame Energie en Domotica

door Vellema Hallum
U bent u van harte welkom in ons kenniscentrum voor Duurzame Energie en Domotica. Hier kunt u terecht voor informatie en over voorlichtingen van mogelijkheden die interessant voor u kunnen zijn. Informatie en advies begint al bij de eerste tekeningen in het ontwerp en eindigt bij de uitvoering en de realisatie. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de eenmalige investering, maar ook naar het energieverbruik en het rendement op de investeringen. Onze oplossingen zijn dan ook altijd maatwerk.
Meer info »
Logo Klussen huis & tuin

Domotica

door Klomp Elektrotechniek
Stel je voor: je komt binnen en de lichten gaan automatisch aan en de verwarming gaat een paar graden omhoog. Het is maar een eenvoudig voorbeeld van domotica, oftewel het slimmer maken van apparaten en installaties in je huis.
Meer info »
Logo Klussen huis & tuin

Domotica

door ETB A.K. Scheepmaker B.V.
Het uitsparen van inzet zorg personeel overgenomen door domotica.
Meer info »
Logo Klussen huis & tuin

Dakgoot schoonmaken

door Beverloo Glazenwassers en Dak- en Gevelreiniging
De noodzaak van het schoonmaken van dakgoten wordt nog al eens onderschat, of het wordt simpelweg vergeten. Het jaarlijks schoonmaken van de dakgoten is een klus die wij u graag uit handen nemen. Wij kunnen dit combineren met andere werkzaamheden, maar u kunt ons uiteraard ook alleen voor uw goten inschakelen.
Meer info »
Logo Klussen huis & tuin

Onderhoud van de tuin

door A & A Facilitaire dienstverlening
Een tuin is een dynamisch gebeuren. Het ontwikkelt zich elk seizoen weer anders en blijft nooit hetzelfde. Het is van belang om de structuren van de tuin in de gaten te houden en deze waar nodig bij te sturen. Vaak betekent vooral; het maken van licht, lucht en ruimte, onkruid verwijderen en de tuin schoonmaken.
Meer info »
Logo Klussen huis & tuin

ComfortInstallateur: Levensloopbestendig wonen

door H. Kras Installatieburo Ammerzoden
Kras Installatieburo is gespecialiseerd in het op maat aanbieden van hulpmiddelen voor mensen die vanwege gezondheids- of mobiliteitsproblemen hun zelfredzaamheid dreigen te verliezen. Wij helpen onze klanten bij het oplossen van dit probleem door ze op maat gemaakte adviezen aan te bieden op het gebied van levensloopbestendig wonen. Ons doel: ontzorgen, woongenot en leefcomfort verhogen.
Meer info »
Logo Klussen huis & tuin

Apparatuur instellen met WonenPlus

door Welzijn Bergen
Voor het instellen van apparatuur, zoals radio- en televisietoestellen, komt de vrijwilliger graag bij u langs.
Meer info »
Logo Klussen huis & tuin

Erkende Verhuizer

door Arts en Zoon
Uw verhuizing in vertrouwde handen. Wij gaan vakkundig en discreet om met uw spullen. Als Erkende Verhuizer voldoen wij aan kwaliteitseisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid.
Meer info »
Toon meer